top of page

Wedding Sasha & Roosje


Tijdens deze prachtige bruiloft op Land van belofte vond deze prachtige bruiloft. Het boeket bestaat uit rozen, lisianthus en rijstebloempjes. Deze geweldige mix van bloemen geeft een romantisch beeld. De lisianthus heeft een zachte en dromerige uitstraling. De betekenis van deze bloem zal je dan ook niet verbazen, deze staat voor dankbaarheid en waardering! Perfecte bloem voor een bruiloft dus!


Een leuk alternatief voor de welbekende bruidsmeisjes boeketten is een bloemenarmband! Door middel van het gebruiken van een bloem die je ook in je bruidsboeket hebt verwerkt, trek je het hele thema door in je bruiloft! Hier is dus gekozen voor het gebruik van de rijstebloempjes in de armband. Voor de bloemenmeisjes is gekozen voor dezelfde bloem, maar dan in de vorm van haarbandjes. De opties zijn eindeloos! Want zeg nou zelf; dit is toch te leuk?!!

Tijdens de ceremonie is er een prachtig houten prieel neergezet met een prieeldoek, deze komt uit onze verhuurcollectie, dus lekker duurzaam! Er zijn twee prieelstukken opgehangen met verschillende tinten roze, witte bloemen en groen. Deze geven het geheel een romantische uitstraling. Samen met de twee eyecatchers die achter de ceremoniemeester zijn geplaatst zorgt ervoor dat alles bij elkaar hoort in hetzelfde thema. Langs het gangpad zijn er verschillende kaarsen in cilindervaasjes geplaatst, wij zijn er weg van! Jullie ook?Tijdens het feest zijn de prieelstukken hergebruikt als fotowall, leuk voor je portemonnee en lekker duurzaam! Heb je nog iets meer budget over om extra decoratie aan te schaffen, zoals deze te gekke neon light: 'better together'.


Fotograaf: Steven de Cuba

Locatie: Land van belofte

Weddingplanner: GGWedding & Events

Bloemen en styling: Bloemenservice Nederland

コメント


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page