top of page

MAFS 2024 koppel Dirk & Anneke: Een oase van beeldschone rozen en anjersWat leuk dat je onze blog weer bekijkt! Vandaag nemen wij weer een duik in een van de bruiloften die wij hebben mogen decoreren voor bekende tv-programma 'Married at First Sight'.


Ons avontuur begon toen we de opdracht kregen om de bruiloft van Anneke en Dirk te verzorgen. Dit charmante, wat oudere koppel had elkaar nog nooit ontmoet en zou elkaar voor het eerst zien tijdens de ceremonie in het adembenemende Slot Zeist. Met deze historische locatie als achtergrond, wisten we dat we iets speciaals moesten creëren.

Hieronder zie je een impressie van de locatie toen we aankwamen. Met rechtsbovenin een foto van de lege locatie.

Het thema van de dag was klassiek en koninklijk, vol met roze en gouden elementen. En hoe symboliseer je romantiek en passie beter dan met rozen? We brachten dus rozen. Heel veel rozen.

Bodil is hier hard aan het werk om de stoelen die Wadei van BASMA had gebracht te voorzien van mooie stoelvaasjes langs het gangpad.Wij proberen altijd zoveel mogelijk voorwerk te verrichten in ons eigen atelier in Roelofarendsveen, zo hoeven we op de trouwlocatie zo min mogelijk rommel te maken en kunnen we in een kort tijdsbestek zo groot mogelijk uitpakken. Uiteraard hebben we altijd nog voldoende extra bloemen mee voor de finishing touch, want minder dan perfect, kunnen we het uiteraard niet achterlaten.

De ceremonieruimte was gevuld met roze en gouden tinten, om hier nog een schepje bovenop te doen met onze mooie bloemen hebben wij onze ster van de show meegenomen: de Avalance+ roos. Hierdoor gaven we de ruimte nog een extra boost. De rozen brachten een romantisch en klassiek gevoel in elke hoek van de ruimte.

Het was een uitdaging om een evenwicht te vinden tussen de grandeur van Slot Zeist en het toevoegen van onze styling. Maar met een combinatie van creativiteit, ervaring en heel veel liefde voor wat we doen, zijn we erin geslaagd om een sfeer te creëren die zowel koninklijk als intiem aanvoelde.


Voordat de opnames starten wordt natuurlijk alles tot in de details nog even getest. De exacte positie van het trouwbankje, de backdrop en de standaard voor de trouwambtenaar worden hier nog even bepaald.


Het bruidsboeket hebben we bewust rustig en niet te groot gemaakt. Echt een klassieke beauty met mooie handgeverfde zijden linten om het plaatje helemaal af te maken.We wisten dat de twee zoons van de bruid haar zouden weggeven. Dus we hadden speciaal voor hun ook twee mooie corsages gemaakt passend bij die van de bruidegom.


Wanneer je al een heleboel afleveringen hebt mogen maken met het fantastische MAFS team is er natuurlijk ook altijd een hoop lol achter de schermen. Cameraman Bas zorgt er samen met zijn collega's altijd voor dat alles perfect op beeld komt te staan.Het was een super leuke ervaring om deel uit te maken van Anneke en Dirk's speciale dag. Het moment waarop ze elkaar voor het eerst zagen, omringd door onze bloemencreatie, en wat de bruidegom precies deed zullen we niet snel vergeten. Wat we hiermee precies bedoelen houden we natuurlijk nog even voor onszelf, want waneer je deze ceremonie hebt gezien weet je vast en zeker over welk moment wij het hebben! ;-)

Credits: Bloemwerk & Styling: Bloemenservice Nederland Married at First Sight seizoen 9 is te zien op: RTL4 en Videoland Locatie: Slot Zeist Producent: ITV Studio's Bruidspaar: Dirk & Anneke Foto's: Wat een Plaatje Stoelen: BASMA Creating Memories BABS: Marielle Jongmans BSN heeft hier gewerkt met de prachtige bloemen van Dümmen Orange Kostenplaatje: Ben je weg van deze stijl en benieuwd wat dit zou kosten als je zoiets zou bestellen? Dit huwelijk valt in de luxere maatwerk categorie met verse bloemen. Afhankelijk van de exacte aantallen en wensen moet je denken aan een bedrag tussen de 6000 & 8500 euro inclusief diner bloemen, transport en styling in Nederland. Dit is een richtlijn. De backdrop is het meest kostbaar in dit plaatje en kan uiteraard ook heel anders gemaakt worden. Wel ook flink uitpakken maar voor de helft van dit budget? Kijk eens bij onze verhuuropties met echte bloemen. Om een idee te krijgen staat er ook een blogpost van Jerney en Jeffrey online. Deze bruiloft vond plaats in dezelfde ruimte maar werd aangekleed met een prachtige verhuurcollectie.

De onderstaande drie foto's zijn gemaakt door Studio Haviq
0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page