top of page

MAFS 2024 koppel Jeffrey & Jerney met de BSN verhuurcollectie Boho Luxury touch of peach


Foto: Studio Haviq

Hoi allemaal! Het team van Bloemenservice Nederland is terug met een gloednieuwe blogpost, over het bekende RTL4 tv-programma 'Married at First Sight'. Hier waren wij zoals jullie weten, backstage aanwezig. Daarom kunnen wij jullie door middel van deze blogpost een inkijkje geven in de werkzaamheden achter de schermen.

Hieronder zie je een impressie van de locatie toen we aankwamen. Ook leuk om de ceremonieruimte nog even helemaal leeg aan jullie te laten zien, direct onder de lege foto zie je het eindresultaat, wat een verschil maakt mooie bloemdecoratie toch!Het thema van de dag was Boho meets royal, pampas kan zoals je ziet ook echt prima op een hele statige locatie en hoeft niet altijd in een 'beach achtige' setting. Want hoe mooi komt deze collectie naar voren!


Isa loopt stage bij ons en mocht onder leiding van Femke gezellig met ons mee. Wanneer je stage loopt bij ons MOET je dit natuurlijk wel even meegemaakt hebben ;- ) Cameraman Bas zorgt ervoor dat er nog wat mooie shots gemaakt worden, die je terug kan vinden op de televisie.Het voordeel van onze bloemen verhuurcollecties is dat je precies weet wat je kunt verwachten, ook kan je bij ons in het atelier de collectie in het echt bewonderen. In tegenstelling tot de MAFS koppels natuurlijk, daar is bijna hun hele dag een grote verrassing.

Alles gaat kant en klaar mee op transport en tijdens het plaatsen werkt ons team nog even aan de finishing touch.

De ceremonie ruimte was gevuld met rijke beige, nude en gouden tinten, waardoor een sfeer van warmte en elegantie ontstond. We hebben deze drukke ruimte gecomplementeerd met een overvloed aan bloemen in hele rustige kleuren.

Het was een uitdaging om een evenwicht te vinden tussen de grandeur van Slot Zeist en het toevoegen van onze styling. Maar met een combinatie van creativiteit, ervaring en heel veel liefde voor wat we doen, zijn we erin geslaagd om een heerlijke sfeer te creëren die ook nog eens heel duurzaam is. En het leuke is dat ook jij dit plaatje op je bruiloft kan krijgen!


Voordat de opnames starten wordt natuurlijk alles tot in de details nog even getest. De exacte positie van het trouwbankje, de backdrop, de standaard voor de trouwambtenaar, de positie van de eyecatcher worden hier nog even bepaald.


En tijd voor een grapje is er natuurlijk altijd nog even...Wist je dat deze toffe pampasplanken inclusief toevoeging van peach bloemen al te huur zijn voor 39,50 pst? Moet je eens kijken wat een volume en impact je hiermee kunt creeeren! Op de rechter foto zie je een tekentafel bloemstuk die daarna bij het diner ingezet kan worden.

Het bruidsboeket en de accessoires zijn helemaal passend bij de verhuurcollectie gemaakt. En het leuke hiervan is dat je dit op maat en geheel naar wens kan bestellen. Dit zijn dan ook geen huuritems maar koopitems die je na afloop als blijvende herinnering kunt bewaren.

Deze items worden gemaakt van speciaal behandelde echte bloemen die jaren mooi blijven. Daarnaast is het leuke hiervan dat jullie als bruidspaar deze items precies zo kunnen afstemmen hoe jullie ze willen hebben, juist omdat het koop is.


Wanneer je al een heleboel afleveringen hebt mogen maken met het fantastische MAFS team is er natuurlijk ook altijd een hoop lol achter de schermen. BABS Marielle en Annemarie moeten altijd nog even een grappig plaatje maken voor alles gaat beginnen.Credits: Bloemwerk & Styling: Bloemenservice Nederland Married at First Sight seizoen 9 is te zien op: RTL4 en Videoland Locatie: Slot Zeist Producent: ITV Studio's Taart: Mercuur Patisserie Bruidspaar: Jeffrey & Jerney Foto's: Wat een Plaatje Stoelen: BASMA Creating Memories BABS: Marielle Jongmans BSN heeft hier gewerkt met de prachtige Protea bloemen van Coloriginz. Deze zijn optioneel extra bij te bestellen als je kiest voor deze verhuurcollectie. Kostenplaatje: Ben je weg van deze stijl en benieuwd wat dit zou kosten als je zoiets zou bestellen, zie de prijzen hieronder. Dit is gebaseerd op verhuurprijzen, behalve als er koop achter staat.


 • Gouden franse pot met eyecatcher €195,- (kunnen ook in andere pot, per stuk)

 • Bruidegom corsage €15,- (koop)

 • Toffe velvet trouwbakje €75,-

 • Bloempilaren backdrop €795,-

 • Pampasplank €39,50,- per stuk

 • 1x XL grondstuk/bloemstuk €195,-

 • Grondstuk/tafelstuk medium €45,-

 • Langwerpig tafelstukje tekentafel €29.50

 • Toef voor welkomstbord €20,-

 • Toef voor standaard trouwambtenaar €20,-

 • Gastencorsages van droogbloemen €8,95

 • Handmade flower crown met zijden linten €129,50 (koop)

 • Bruidsmeisjes boeket €60,- (koop)

 • Bruidsboeket op maat gemaakt €175,- (koop)

 • Stoelvaasjes €11,50 per stuk.

Er is bij deze bruiloft gewerkt met een toevoeging van Protea, deze zitten dus niet bij de bovenstaande prijzen inbegrepen, heb je hier interesse in voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Flink uitpakken en toch een wat kleiner budget? Dan zijn onze verhuurcollecties perfect! Zoals te zien op deze foto's is dit ook niet minder mooi!

De onderstaande foto's zijn gemaakt door Studio Haviq0 opmerkingen

Comentários


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page