top of page

Een regenboog van trosrozen, gezien bij Married at first sight

Bruidsbloemen voor Married at First Sight de Match or Mistake editie op Videoland.

Vandaag nemen we je mee naar het betoverende Kasteel Woerden in Nederland, waar een nieuwe bruiloft plaatsvond.

Een prachtige regenboog van trosrozen, afkomstig van Interplant. Deze zijn zo verwerkt dat een je twee slingers krijt van in kleur verlopende rozen. Daaraan toegevoegd: prachtige roze orchideeën om het af te maken.

De regenboog hing tussen twee gouden pilaren in, een unieke backdrop die je nog nooit hebt gezien! Deze kleurverloop wordt door de gehele ruimte heen getrokken, in prachtige erecatchers en niet te vergeten: het bruidsboeket!

Want hoe gaaf is dit bruidsboeket? Helemaal vol met rozen, in kleurverloop. Hier steel je toch de show mee?

Wat Married at First Sight zo uniek maakt, is dat de bruid en bruidegom elkaar pas voor het eerst zien tijdens de ceremonie bij het altaar. Een spannender begin van een huwelijk is haast niet voor te stellen! En zo'n spannend moment wordt al helemaal mooi weergegeven met deze prachtige bloemen, samen met de ronde zuilen, eyecatchers en stoelvaasjes. De ruimte is zo kleurrijk


Zouden de bruid en bruidegom perfecte match zijn, of een onverwachte vergissing?

Aan de bloemen lag het iniedergeval niet, de hele dag was prachtig aangekleed. Zo was er tijdens het diner een hart geplaatst, met hetzelfde kleurverloop als de backdrop. Het leuke is dat je zo'n backdrop de hele dag door kunt gebruiken. Eerst bij de ceremonie, daarna in de dinerzaal of juist bij het feest als photobooth. Want investeer je in een prachtige backdrop, dan is het natuurlijk hartstikke leuk als je deze de hele dag door mee kunt nemen!Duurzaamheid speelt tegenwoordig een grote rol, in ons vakgebied maar natuurlijk ook bij jullie. Hoe fijn is het dan om te weten dat je zoveel decoratie de hele dag door kunt gebruiken en meenemen. Dat betekend dat je je stoelvaasjes tijdens de ceremonie kunt gebruiken, maar daarnaast ook op de statafels bij het feest. Ook je eyecatchers kan je tijdens je ceremonie gebruiken en daarna verplaatsen richting je diner of je feest.


En zo, eindigt ons verhaal over de bruidsbloemen bij Married at First Sight: de Match or Mistake editie.

Hoe dit is afgelopen en of het ook tussen de bruid en bruidegom een match is moet je natuurlijk zelf even gaan bekijken op Videoland! Foto's: Wat een Plaatje Locatie: Kasteel Woerden Producent: ITV Studio's Te zien op: Videoland Trosrozen: Interplant Bloemist- Stylist: Bloemenservice Nederland0 opmerkingen

コメント


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page