top of page

Flower meets pampas bij Kasteel de Keukenhof

Een uniek beeld bij kasteel de Keukenhof: Een stretch tent in de tuin.

De bloemen in combinatie met pampas komen prachtig uit, zeker doordat deze kleuren voorkomen in de stretch tent. Door de beige tint door te trekken langs het gangpad, op het prieel, in de eyecatchers en in de accessoires.

Speciaal voor Kasteel de Keukenhof hebben wij een prachtig doek om op het welbekende prieel te bevestigen. In de linkerhoek is een groot hoekstuk bevestigd, dit is een combinatie van twee prieelstukken.


Aan het begin van het looppad zijn zuilen met eyecatchers te zien, deze eyecatchers zijn gemaakt van een prachtige combinatie met onder andere: verse hortensia's, rozen, trosrozen en eucalyptus. Door deze eyeactchers aan het begin van het looppad te zetten krijg je een mooie scheiding tussen de tuin en het ceremonie gedeelte.


Langs het looppad is er gekozen voor een combinatie van pampas en eucalyptus, deze samen in een vaas en je krijgt een prachtig en uniek beeld. Je trekt namelijk het groen mooi door samen met de Pampussen. Het leuke is dat in elke ruimte deze vazen weer een ander beeld geven. In het gras staat het super leuk, maar dit zou je ook kunnen plaatsen op het strand of juist in een serene ruimte. Dit zijn multifunctionele stukken die overal leuk staan!

Deze vazen zijn met een lintje vastgemaakt aan de stoelen langs het looppad, dit zodat de vazen niet zomaar om kunnen vallen door de grote van de bruidsjurk of door gasten.


Als boeket is er gekozen voor een versie met speciaal behandelde rozen. Het leuke hieraan is dat deze lang meegaan en mooi blijven, mits deze onder goede omstandigheden wordt bewaard. Zo neem je je boeket van je bruiloft mee, richting je katoenen huwelijk.Bij het diner is er gekozen voor lampionnen aan het plafond, hieraan zijn witte linten bevestigd waardoor je een prachtig geheel krijgt en je gehele plafond ook mooi mee krijgt in decoratie. De combinatie van het groene eucalyptus met de witte dinerkaarsen en lampionnen ziet er prachtig uit! De eucalyptus is als een strook over de dinertafels heen getrokken met daartussenin verschillende waxines in glazen houders en gouden steentjes. De dinerkaarsen zijn op hogere gouden houders geplaatst. Een leuke afwisseling van hoge en lage kaarsen, waardoor je speelt met de ruimte.


Ben jij ook zo weg van deze lampionnen? Wij iniedergeval wel!


Credits:


Bloemen/styling: BloemenserviceNederland

Fotograaf: Wat een plaatje

Locatie: Kasteel Keukenhof
0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page