top of page

Vrolijke veldbloemen bij kasteel Maurick

Bij de bruiloft van Thijs en Adinda mochten wij helemaal los gaan, want hoe leuk is het om aan de slag te gaan met verschillende, gekleurde veldbloemen op een organische manier! Wij houden van kleur, en de laatste tijd zien wij het steeds meer voorbijkomen!


De wereld van bruiloften is doordrenkt van romantiek en creativiteit, en het zijn vaak de kleine details die de meest onvergetelijke momenten creëren. Als het gaat om het kiezen van accessoires voor de grote dag, zijn bloemen altijd een tijdloze keuze. Een boeket en een bruidegomcorsage gemaakt van speelse veldbloemen kunnen een betoverende eenvoud toevoegen aan elke bruiloft, deze worden gemaakt in jullie gekozen stijltje en kleurtje. Want hoe mooi passen deze twee accessoires binnen de gehele bruiloft?!Tijdens de ceremonie is er gekozen voor ons houten prieel met twee bloemstukken, een hoekstuk en een langwerpig stuk aan de rechterzijde. Op deze locatie komt dit prieel met de bloemstukken ook geheel tot zijn recht! De kleuren van de bloemstukken komen prachtig terug in het glas in lood. Ook is er gekozen voor stoelvaasjes en eyecatchers, aan het begin van het looppad. Deze stoelvaasjes waren bevestigd met een luxy burgundy rood lint, deze kleuren kwamen prachtig uit in deze ruimte! Op de tekentafel is er gekozen voor een set van verschillende bloemen. Door de hele locatie heen stonden overal losse vaasjes in verschillende afmetingen, dit geeft een prachtig en speels effect, en het leuke is, dat het makkelijk de hele dag door te gebruiken is!


Voor de oplettende kijker: het boeket is afgebonden met hetzelfde kleurtje lint als de stoelvaasjes! Deze kleine details zorgen ervoor dat jouw bruiloft tot in de perfectie is gestijld!Het decoreren van jullie bruidstaart doen wij ook. Kies jij ervoor om je bakker zelf de bloemen er op te laten zetten, of laat je dat liever aan ons over? Het kan allemaal! Bij deze bruiloft is gekozen om de taart te laten decoreren door ons team, dit doen wij op locatie met speciaal bestelde bloemen van jullie stijltje en kleuren.


Duurzaam

Als je goed kijkt op de dinertafels, dan zie je de vaasjes die al eerder zijn gebruikt. Zo staan er een aantal (stoel) vaasjes tussen, de linten worden eraf gehaald en kunnen zo prachtig worden hergebruikt tijdens het diner. Ook staan er verschillende vaasjes tussen die eerst gebruikt waren tijdens de ceremonie en het welkomstmoment, dit waren verschillende losse vaasjes, van verschillende hoogtes. Combineer ze met leuk gekleurde dinerkaarsen en je bent helemaal klaar!

Daarnaast staan er twee eyecatchers naast de dinertafels, dit zijn de stukken die eerder, bij de ceremonie zijn gebruikt. Ze krijgen een prachtig tweede leven tijdens het diner.


Wat vinden jullie van deze bloemen keuze? Laat het ons weten!


Credits:

Locatie: Kasteel Maurick

Fotograaf: Robert Land photography

Bloemen & Styling: BloemenserviceNederland


0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page