top of page

Rozen oase, gezien bij Married at first sight

Het MAFS huwelijk van Ginger en Olivier. Ginger en Olivier blijken geen onbekende van elkaar. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen tijdens het stappen en hebben gemeenschappelijke vrienden. Wie weet bloeit deze vriendschap uit tot een mooie liefde… 'Married at first Sight: Match or Mistake' zie je bij Videoland. Een combinatie van rode en roze bloemen, met een vleugje wit/peach/roze als toevoeging.

Bruidsbloemen in de kleuren rood dragen een symboliek van liefde, passie en romantiek, waardoor ze perfect passen bij een bruiloft. Het diepe rood vertegenwoordigt de krachtige en gepassioneerde liefde. De perfecte combinatie voor een prachtige bruiloft.In hetzelfde kleurenthema zijn ook het bruidsboeket en de corsage. In het bruidsboeket zijn een aantal orchideeën toegevoegd. Deze maken een prachtige eenheid van de tinten rood en roze. Dit boeket schreeuwt toch een en FIRE?

Ook de corsage wordt zorgvuldig op maat gemaakt. Op de foto's zijn prachtige rode Exlorer rozen van Fourseasons quality in combinatie met een aantal trosrozen van Interplant te zien.

Langs de loper, gemaakt van verschillende kleden is een rij van rode rozen te zien. Deze zijn op zo'n manier gemaakt waardoor het net lijkt alsof er bloementuintjes langs de stoelen lopen. De bloemen zijn op een organische manier gestyled waardoor je een prachtig effect krijgt, net alsof de bloemen uit de grond komen groeien.


En hebben jullie al gekeken naar de backdrop? Een prachtig geheel, gemaakt van 4 doeken die verbonden worden door een organische strook aan bloemen, in kleur overlopend. Door de verschillende kleuren doek en bloemen krijg je een soort ombre-effect. Gebruikt deze eerst bij de ceremonie, waarna je hem kan hergebruiken bij het feest als photobooth, want hoe uniek is je achtergrond dan?! Daarnaast zou je hem ook als achtergrond bij de band/DJ kunnen plaatsen.

Wij zijn helemaal weg van deze stijl! Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!Een filmpje van het huwelijk in actie zien? Check deze onderstaande link.


Locatie: Metaal Kathedraal Utrecht

Fotografie: Studio Haviq

(Bloemen) Styling: Bloemenservice Nederland

Rozen die wij gebruikt hebben: Four Seasons Quality en Interplant Rozen Jurk: Koonings The Wedding Palace Producent: ITV Studio's Te zien op : Videoland - de Nederlandse 'Married at First Sight Match or Mistake' SEIZOEN 2


0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page