top of page

Married at First Sight bloemen voor koppel Remco & Paula

Seizoen 8 alweer van het razendpopulaire tv programma Married at First Sight. In dit seizoen mochten wij voor verschillende huwelijken de bloemen verzorgen! Heel bijzonder om hier aan mee te hebben kunnen werken en deze nietsvermoedende bruiden en bruidegommen dit spannende avontuur aan te zien gaan!


Voor deze aflevering hebben wij gekozen voor onze Fall verhuur collectie, dit is een van de collecties uit onze A La Carte arrangementen, en dus mega duurzaam! Voor alle informatie en prijzen omtrent onze verhuur arrangementen, klik dan hier!


Remco is bij ons langs geweest om zelf het bruidsboeket samen te stellen. In onze flowerstudio hebben wij samen met Remco, dan ook een prachtig boeket samen gesteld.


De prachtige prieelstukken uit onze Autumn verhuur collectie, hangen op twee grote gouden pilaren. Door de authentieke schouw op de achtergrond, met mooie gouden details, moesten wij deze kleur natuurlijk terug laten komen in de setting. Plaatje toch!?Bekijk hier het fragment van de ceremonie tijdens het tv programma.
Opdrachtgever: ITV Studios Netherlands

Foto's: Nander de Wijk

Trouwambtenaren: Marielle Jongmans, Eelco de Boer en Soraya de Bakker

Bloemen en styling: Bloemenservice Nederland
Comments


bottom of page