top of page

Lost in the Land of OZEen bloemenevenement voor floristen organiseren – je kan je waarschijnlijk al wel voorstellen dat dit erg zenuwslopend is. Toch werden de prachtige bloemstukken en lopers op de tafels met heel wat enthousiasme onthaald.Het thema van het evenement en dus ook de bloemstukken was ‘’sprookjes’’. Gezien heel wat sprookjes zich afspelen in het bos werd er dan ook gekozen voor aardse en diepe, groene tonen. Op die manier kon men de prachtige bloemen en lopers op de lange tafels helemaal tot hun recht laten komen.

Ook werd er geëxperimenteerd met ringen en kransen die boven te tafels werden opgehangen. Ook hier werd er gekozen voor mos en diepgroene om een soort magisch loof te creëren boven de hoofden van de gasten.


Naast de prachtige stukken op de lange tafels werd er ook gewerkt om feeërieke hoofdkransen te maken. Hier werd gekozen om te werken met dieprode en zilvergroene tinten. Heel wat bruiden kiezen er de dag van vandaag namelijk voor om een bloemenkrans te dragen in plaats van een sluier. Deze krans wordt dan volledig afgesteld op de outfit van de bruid, en natuurlijk op de bloemen in haar boeket en de bloemen in de kerk of zaal. De kransen gemaakt op dit evenement waren dan ook een perfecte oefening voor de floristen en bloemisten voor de volgende keer dat een bruidje om een bloemenkrans vraagt.0 opmerkingen

Comments


bottom of page