top of page

Kasteel Maurick: Ana & Michiel

In het plaatsje Brabant, ligt het prachtige kasteel Maurick. De combinatie van de tuin, kasteel en bloemen van ons, geeft het mooiste beeld weer.


Wij hebben een prachtige ronde background gecreeërd met verschillende rozen, gipskruid, orchideeën, hortensia's en verschillende soorten groen. Aan de rechterzijde is ook een bloementoef gecreërd.

In combinatie met onze roze fluwelen bank, een prachtige en intieme combinatie.


Langs het gangpad zijn er grondstukken gerealiseerd. Deze grondstukken staan prachtig langs het wandelpad. Het leuke van deze bloemstukken is dat je ze kunt hergebruiken, namelijk voor de tafels bij het diner.

Zie deze prachtige stukken eens op de dinertafels eens shinen! Duurzaam en leuk voor je budget! ;)


Voor het bruidsboeket is er gekozen voor een combinatie van gipskruid en orchideeën, dit geeft een prachtig waterval effect. De orchidee staat voor schoonheid, luxe, kracht en vruchtbaarheid.

Bij het geven van een orchidee geef je de boodschap: Je bent mooi. Een mooie bloem met een prachtige betekenis, perfect dus voor jouw bruiloft!Ook tijdens het feest hebben wij prachtige decoratie in petto! De background is hergebruikt voor tijdens het feest, een prachtige fotomuur, die ook nog eens een leuk prijskaartje heeft, want hey: gratis! We love, dingen hergebruiken! Hier is nog een prachtige glitterachtergrond aan toegevoegd samen met onze neonlights: 'better together'.
Wedding Planner: Amazinge

Wedding Photographer: Steven de Cuba

Make up Artist & Hair-do: www.sandrabierens.com

Comments


bottom of page