top of page

Frozen-flora, gezien bij Married at First sight

Verhuurcollectie: Frozen-flora, verhuurcollectie met betoverende witte bloemen.


Deze prachtige collectie is te zien in een mix van verse bloemen en bewerkte bloemen. De witte tinten geven een klassieke uitstraling, maar hebben door de verschillende tinten wit, aangevuld met groen, toch een zichtbare dimensie.


De backdrop geeft een prachtig beeld, zelfs voor een witte muur komt hij heel mooi naar voren, door de verschillende kleuren wit en groen. Bij deze collectie zit ook een prachtige wolk, deze kan je plaatsen voor een raam, zoals hier op de foto, tijdens de ceremonie. Daarna kan hij bij het diner worden opgehangen, of bij het feest. Zo neem je toch je decoratie mee naar elke ruimte.

Prijslijst verhuurcollectie Frozen Flora: Alles op basis van duurzame verhuur tenzij er 'koop' bij staat.

-Backdrop €795,-

-Flowercloud €195,-

-Houten standaard voor trouwambetaar €35,-

-Versiering voor op standaard trouwambtenaar €75,-

-Toef voor welkomstbord €19,50

-Tafelstukken laag, geschikt voor ronde en lange tafels €35,-

-Stoeltoeven (kunnen later op tafel) €16,95

-Windlichten van glas incl dinerkaars + houder €8,95 pst

-Tafelloper €7,95 per meter

-Servetten €1,95 pst

-Bruidsboeket KOOP €95,-

-Bruidegomcorsage KOOP €15,-

-Spiegelend dienblad incl. kaarsen en tafelvaasjes €75,-Ook je dinertafels kan je niet vergeten in de aankleding. Zo is in deze collectie de combinatie met onze blauwe tafelloper en bijpassende servetten prachtig. Het zorgt voor een mooi geheel en trekt je kaarsen samen met je tafelvaasjes bijeen tot een prachtig geheel. hieronder zijn twee verschillende opties te zien in hoe je je tafel kunt decoreren.

Losse vaasjes samen met losse windlichten met daarin onze dinerkaarsen. Dit geeft een prachtig en chique effect. Wil je nou wel deze decoratie op tafel maar niet dat de decoratie de gehele tafel in beslag neemt? Dan hebben wij nog prachtige met spiegels beklede dienbladen. Hier kan je verschillende decoratie op zetten. Zo hebben wij bij deze bruiloft gekozen meerdere windlichten, gevuld met waxpearls, neer te zetten. Daarnaast twee diner kaarsen toe te voegen en wat tafelvaasjes in verschillende groottes en omvang. Zo krijg je met hetzelfde thema, geheel anders gedecoreerde tafels.

Hergebruik tijdens je diner ook je erecatchers en grondstukken. De grondstukken kan je op de dinertafels plaatsen, maar ook op de vensterbanken, zoals te zien is op de foto.

De eyecatcher kan je prachtig in een hoek plaatsen, maar ook juist midden in de zaal, of achter het bruidspaar.


Foto's: Wat een Plaatje Locatie: Kasteel Woerden Producent: ITV Studio's Bloemist- Stylist: Bloemenservice Nederland


Ben je benieuwd naar de aflevering van Married at First Sight? Deze is te zien op Videoland. Zoek naar Married at First Sight 'Match or Mistake' seizoen 2 (de Nederlandse versie uiteraard)

0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page