top of page

Floral dream, gezien bij Married at First Sight

Verhuurcollectie: Floral Dream


Go big or go home florals! In een compleet nieuwe verhuurcollectie voor koppels met lef!

In onze nieuwste collectie: Floral dreams komen de prachtig, gekleurde bloemen helemaal tot hun recht. De backdrop zijn twee bloemenpilaren, die als een soort waterval naar beneden lopen. Deze kan je prachtig als backdrop neerzetten, maar ook bij de ingang, als een welkom voor alle gasten. Het leuke is dat je met deze producten je niet vastzit aan een locatie of gebeurtenis, maar dat je het mee kan nemen door de hele dag.


Deze collectie bestaat uit een basis versie en een luxe versie. De basis collectie bestaat uit Hortensia's en rozen, bij de luxe versie zijn er verse bloemen naar keuze bijgestoken op waterbuisjes. Gemiddeld kost dit circa 30% extra op de genoemde prijzen. De basic versie is te zien in onze showroom en op veel van de getoonde beelden in deze blog.


Deze prachtige kleurencombinaties stelen de show en jouw ruimte is in een klap aangekleed.

Sinds kort hebben wij prachtige ronde zuilen, deze keer in een holografische uitvoering. Een mooiere combinatie met deze verhuurcollectie bestaat bijna niet!

Deze zuilen hebben wij in verschillende tinten beschikbaar.Ook je bruidsboeket en bruidegomcorsage worden geheel in thema, op maat gemaakt voor jullie. Dit zijn dan ook koop-items. Maar door het gebruik van deze speciaal behandelde bloemen, kan je je boeket tijdenlang bewaren, mits deze onder goede omstandigheden worden bewaard.

De kleuren in het boeket en corsage lopen prachtig in elkaar over, een prachtig effect.

Je bruidsboeket kan worden aangevuld met een orchidee, hierdoor krijg je een unieke uitstraling.

Tijdens je diner kan je veel hergebruiken van je ceremonie: Zo kan je je grondstukken gebruiken voor op de dinertafels, ook zou je bijvoorbeeld je windlichten kunnen hergebruiken. Wat je nog super leuk kunt toevoegen is deze waterval, gemaakt in hetzelfde thema. Deze zou je tijdens de ceremonie van de tekentafel af kunnen laten glijden, of overdag van je kadotafel. Te zien op de foto's hieronder is de waterval die van een dinertafel af glijdt, hoe leuk is dat?!


Bij deze collectie hebben wij prachtige dinerkaars houders, in verschillende tinten paars/roze in glazen uitvoering. Op deze manier maak je je tafelsetting toch net iets meer af.

Nieuw in onze collectie hebben wij prachtige tafellopers, wil je een nog mooier geheel? Dan hebben wij ook nog eens prachtige servetten in dezelfde blauwe tint om de tafel helemaal af te stylen.

Alles, dat is gebruikt tijdens het diner, is gebaseerd op huur. Dat betekend: extra veel decoratie, voor een leukere prijs.Tipje van onze stylisten; vind je deze collectie nu geweldig maar past het blauw in de backdrop minder bij jullie? We kunnen hem ook leveren zonder het blauw. Je krijgt dan onderstaande sfeer.


Prijslijst verhuurcollectie Floral Dream: Alles op basis van duurzame verhuur tenzij er 'koop' bij staat.

-Backdrop €795,- dit is een set bestaande uit twee pilaren -Huur luxe bsn welkomstbord €30,- -Houten standaard voor trouwambetaar €35,- -Versiering katheder €95,-

-Toef voor welkomstbord €19,50 -Tafelstukken laag, geschikt voor ronde en lange tafels €35,- -Set van drie ronde zuilen met eyecatcher €395,- voor de set incl zuilen -Stoeltoeven (kunnen later op tafel) €16,95

-Windlichten van glas incl kaars €8,95 pst

-Grote waterval van bloemen voor bijvoorbeeld bruidstafel €350,-

-Tafelloper €7,95 per meter -Servetten €1,95 pst

-Bruidsboeket KOOP €175,- -Bruidegomcorsage KOOP €15,-

Out-of-the-box en lekker kleurrijk, wij houden ervan!

Credits: Foto's: Wat een Plaatje Bloemist- stylist: Bloemenservice Nederland Locatie: Oranjerie Hydepark Babs: Babs Benny Visagie bruid: Mariska Virginia van Kasbergen - van Geen Bluf Bruidspaar: Marissa en Jack

De prachtige rozen en Hortensia's die we hebben gebruikt komen bij FSQ vandaan. De Delphinium is via Marginpar.


Beelden hieronder zijn van Studio Haviq


0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page