top of page

Coastal Glam

Trouwen met zand tussen te tenen: het heeft wel wat romantisch!
De wind in je haren en de woeste zee als getuige. Later kan je dan een ongedwongen receptie houden met een lekker glaasje cava op het strand of prachtige trouwfoto’s nemen bij de waterkant.
Dit koppel trouwde op het strand in en koos voor een prachtige marquee met houten vloer. Omdat de marquee betrokken was met doorzichtig plastic kwam er meer dan genoeg licht naar binnen en konden de gasten de hele dag door van het strand en de zee genieten.

Het koppel koos voor neutrale tinten in combinatie met wit en lichte bruinen. Op die manier konden zij een feeërieke sfeer creëren die niet zou misstaan in Bali of Ibiza. De grote bloemenmuur met rozen, pioenen en hortensia’s in pastelkleuren van roze, rood, lila en wit vormde de perfecte backdrop voor heel wat leuke foto’s.
Het koppel gaf hun ja-woord onder prachtige bloemenslingers gecomplimenteerd met sand kleur stoffen. De kleuren en het thema van deze bloemenslingers werden dan herhaald in de prachtige boeketten langs het gangpad om de kamer en het geheel helemaal af te maken.
Hebben wij je kunnen overhalen om een romantisch trouwfeest op het strand te overwegen? Laat het ons in de comments weten!


0 opmerkingen

Commentaires


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page