top of page

Bloemenspectakel: Lila love, gezien bij Married at first sight.

Nieuwe verhuurcollectie: Lila Love

Een van onze allernieuwste verhuurcollecties: Lila Love. Deze is te zien op Married at first Sight op Videoland.

We nemen je mee naar de adembenemende locatie van Oranjerie Hydepark, waar Married at First Sight plaatsvond. Wij hebben hier werkelijk alles uit de kast getrokken om een betoverend bloemenspektakel te creëren met als hoofdbloemen de paarse limonium, clematis en scabiosa van Marginpar, en prachtige rozen van FSQ in een betoverende mix van roze en paarse tinten.Links en rechts van het looppad waren meterslange grond bloemstukken geplaatst, waardoor je je even in een sprookjesachtige bloemenzee waande, het is werkelijk prachtig om te zien.


Het moment van de waarheid kwam, waar het koppel elkaar tegenkwam bij het altaar. Drie goudkleurige prieeltjes fungeerden als een prachtige backdrop, waar de bloemen als het ware tegenaan groeiden. Een unieke backdrop, die nergens anders te verkrijgen is! En het goede nieuws is dat je deze hele serie ook kunt huren, dit betekend dus: extra veel bloemdecoratie voor een lagere prijs!


Ja, je leest het goed.... Bloemenservice Nederland biedt complete verhuurcollecties aan met echte bloemen. De basiscollectie bestaat uit de betoverende paarse limonium en de roze en paarse rozen, allemaal behandeld. Dit betekent dat toekomstige bruidsparen kunnen genieten van prachtige bloemen zonder de hoge aanschaf kosten. Het is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens budgetvriendelijk. En als je de collectie wilt upgraden, kun je verse bloemen toevoegen, zoals clematis en scabiosa, zoals te zien is, op de foto's.


Zie jij jezelf al helemaal voor je met deze bruidsbloemen? Neem dan eens contact met ons op en misschien sta je dan zelf binnenkort wel in deze bloemenzee!


Prijslijst op basis van huurprijzen tenzij er 'koop' bij staat. Naam collectie: Lila love (Gezien bij Married at first Sight op Videoland)

Deze collectie bestaat uit een basis versie en een luxe versie. De basis collectie bestaat uit Limonium en mooie rozen, bij de luxe versie zijn er verse bloemen naar keuze bijgestoken op waterbuisjes. Gemiddeld kost dit circa 30% extra op de genoemde prijzen. De basic versie is te zien in onze showroom en op veel van de getoonde beelden in deze blog.

-Backdrop set van drie goudkleur inclusief verhuurcollectie Lila Love erop en 1 grondstuk €795,- * -De drie gouden bogen los huren kost €350,- *

-Grondplanken met tuintjes €59,50 pst

-Roze tafelloper €7,95 per meter

-Servetten blush pink €1,95 pst -Huur ezel voor weddingsign €19,95

-Huur luxe bsn welkomstbord €30,-

-Rond bloemstuk voor op bijvoorbeeld een zuil €75,- -Metalen vintage standaard voor trouwambetaar €35,- -Toef voor welkomstbord of katheder €19,50 -Kleine tafelvaasjes €11,95 pst -Lila dinerkaarsen houders incl kaars €6,95 pst -Bruidsboeket KOOP €150,-

Foto's: Wat een Plaatje Locatie: Oranjerie Hydepark Producent: ITV Studio's TV programma is te zien op: Videoland vanaf september 2023 Rozen: FSQ Overige bloemen: Marginpar Bloemist - Stylist: Bloemenservice Nederland
0 opmerkingen

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page