top of page

Candy Crush 50m2 aan echte bloemenmuur en nog veel meer

Als je op zoek bent naar een bruiloftthema dat net zo zoet is als de liefde die je hebt gevonden, denk dan eens aan Candy Crush - 50m2 echte bloemen en nog veel meer. Wat is er cooler dan een bruiloft met snoep? Een bruiloft met heel veel snoep!


Uw gasten zullen blij zijn om al deze suiker op uw feest te zien. Ze zullen zich voelen alsof ze net een levensgroot cadeau van Willy Wonka himself hebben gekregen! En maak je geen zorgen als je budget dit soort uitspattingen niet toelaat - we kunnen samen een geweldig alternatief bedenken dat toch je vrienden en familie zal verbazen.


Zoet als suiker maar barstend van de levendige kleuren, maakt deze heldere huwelijksinspiratie een spetterende indruk op de grootste manieren. Dit candy crush kleurenpalet is niet voor wie niet tegen een beetje pit kan!


Zoals die lolly die je al van kinds af aan wilt hebben of misschien net voor je eerste schooldag toen het leven nog te spannend en nieuw was - deze combo bestaat uit groen-gula meloen ijs strak omwikkeld met zure frambozensaus, afgemaakt met sappige aardbeienbites die er bovenop schudden, want laten we eerlijk zijn: niemand heeft iets gezegd over saai zijn.Flowers: Bloemenservice Nederland

Photo's: Gerhard Nel


0 opmerkingen

Comentários


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page