top of page

Trotse huisbloemist van Kasteel de Hooge Vuursche pakt uit!


Wat was deze bruiloft weer een droom om te mogen maken! De gebruikte bloemen komen met hun kleurtjes prachtig tot hun recht in de backdrop, een echte eyecatcher! De ronde vorm en tot de nok gevuld met verschillende bloemen waaronder hortensia, tuinrozen, gipskruid en groen. Deze cirkel vormt zich perfect in de tuin bij Kasteel de Hooge Vuursche.


Er is voor de rest gekozen voor rustige decoratie, bloemblaadjes langs het looppad, stoelvaasjes aan de stoelen en aan het begin van het looppad twee grandioze eyecatchers. Hierdoor houd je de backdrop als middelpunt en krijgt hij echt de aandacht die hij verdient.


Hoe mooi past dit bruidsboeket binnen het gekozen sfeertje?

Het boeket was als een miniatuurmeesterwerk van de cirkelvormige backdrop. Het bestond uit een weelderige verzameling bloemen in dezelfde zachte pasteltinten die de hele bruiloft domineerden.

De bloemen zijn met zorg geselecteerd en met de hand gebonden, waardoor het boeket een natuurlijke uitstraling had.
The walk down the aisle is al helemaal een feest met twee eyecatchers aan het begin van je looppad. Hier is gekozen voor een set in prachtige witte bokalen, hierdoor krijgt je eyecatcher een nog imposantere uitstraling. De hortensia's geven een chique en volle look door hun vele bloemetjes. Zuilen komen in verschillende uitvoeringen, voor deze bruiloft is gekozen voor een dichte witte zuil, waardoor je het chique effect doortrekt.


Bij Kasteel de Hooge Vuursche heb je een prachtig balkon dat uitkijkt over de tuin, waar de ceremonie plaats vindt. Ook vind op het balkon vaak het welkomstmoment plaats en de toast, hoe leuk is het dan dat je deze aan kunt kleden met prachtige bloemen! Zoals je hier kunt zien zijn de gebruikte kleurtjes doorgetrokken bij het bloemwerk op het balkon. Dit geeft een romantisch en chique sfeertje.

Ook deze bloemen worden volledig op maat gemaakt op de door jou gekozen kleuren en stijl!De taart speelt altijd een grote rol op je bruiloft. Hoe leuk is het dan als deze in een lijn wordt doorgetrokken met alle overige decoratie? Daarom krijgen jullie de optie om bruidsbloemen bij ons af te nemen. Wij maken dan de mooiste selectie van gebruikte bruidsbloemen zodat jullie patissier deze kan bevestigen op de taart. Deze kunnen wij leveren op de locatie, samen met de overige bloemwerken Ook kan er voor worden gekozen om deze eerder op te halen zodat de patissier deze in haar bakkerij kan bevestigen.

Willen jullie de bloemen door ons bevestigd hebben op de taart, dan kan dat ook! wij zijn van alle markten thuis :)


Bij deze bruiloft vond een zittend diner plaats. Dat betekend dat je met je bloemwerk alle kanten op kunt gaan. Tijdens het maken van je keuze voor de bloemen heb je ongelofelijk veel opties, want wat jij in je hoofd hebt, kunnen wij maken!

Bij dit diner is er gespeeld met verschillende hoogtes. Zo is op de dinertafel van het bruidspaar een verhoging gebruikt zodat het tafelstuk prachtig de hoogte in gaat. Op de overige dinertafels is er gekozen om deze stukken plat op tafel te leggen. In combinatie met de dinerkaarsen creëer je een speels effect.


Hergebruiken

Tijdens je diner kan je er ook voor kiezen om bloemwerk her te gebruiken. Zo zou je bij deze bruiloft ervoor kunnen kiezen om de losse stoelvaasjes over de dinertafels te verdelen. Ook zou je de eyecatchers van de ceremonie kunnen gebruiken bij de ingang van je dinerzaal. Op deze manier trek je de bloemen de gehele dag door in je aankleding.

Heb je tijdens je ceremonie gebruik gemaakt van grondstukken, dan zou je deze ook kunnen hergebruiken op de diner tafels. Wil je het allemaal wat speelser maken dan kan je ervoor kiezen om met hoogtes te spelen, je hebt plat op tafel, medium hoog in een bokaal en hoog op tafel. Er zijn verschillende uitvoeringen qua verhogingen beschikbaar bij ons, vraag gerust naar alle mogelijkheden!

De locatie op zichzelf is al een werkelijk sprookje, wij zijn dan ook vereerd met het feit dat wij vaak komen om de locatie nog net die extra sparkle te geven!

Zijn jullie ook zo weg van deze keuze aan bruidsbloemen? Laat het weten in de comments!

Credits: Bloemen en styling: Bloemenservice Nederland Foto's: Wat een Plaatje

Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche

Bloemenservice Nederland heeft hier o.a. gebruik gemaakt van prachtige Hortensia's en Tuinrozen via v/d Plas bloemengroothandel uit Rijnsburg

0 opmerkingen

Comments


bottom of page