top of page

Fiesta Blanca

Wie droomt er nou niet van een sprookjesachtig trouwfeest? Wanneer je trouwt in het prachtige kasteel de Hooge Vuursche voel jij je net als een echte prinses.Kasteel de Hooge Vuursche is een kasteel uit de vroege 20ste eeuw omgeven door uitgestrekte loofbossen. Het kasteel zelf bevindt zich in het midden van een prachtig kasteelpark met een groot gazon, romantische wandelpaden, en natuurlijk een schitterende fontein.


Trouwen in Kasteel de Hooge Vuursche kan zowel binnen als buiten – zo kan je ervoor kiezen om een van de grote en lichte zitkamers in het kasteel om te toveren tot een prachtige trouwzaal. Anderzijds kan je ook eventueel ook een tent huren die je dan helemaal naar eigen smaak kan aankleden met bloemen, linten, en andere decoraties.


Over bloemen gesproken: het mooie en authentieke interieur van Kasteel de Hooge Vuursche leent zich er compleet toe om te experimenteren met uitbundige en warme kleuren. Daarnaast kan je ook perfect gaan werken met droogbloemen om de prachtige kleuren wat te temperen. Doe zeker alvast wat inspiratie op voor je eigen grote dag met de foto’s hieronder. Wie weet zien we elkaar wel binnenkort in Kasteel de Hooge Vuursche voor jouw eigen trouwfeest? Foto credits: onze favoriete fotograaf Angie van Wat een Plaatje

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page