Vol trots vertellen we u dat we zijn uitgeroepen tot de beste bruidsbloemist van Nederland!

Naast de jurk, de locatie, de gasten en de catering maken bloemen een belangrijk deel uit van jullie bruiloft. Want denk je aan liefde, dan denk je aan bloemen. De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? En welke bloemist zorgt ervoor, dat jullie wensen perfect vertaald worden naar het beeld dat jullie in je hoofd hebben?' Dit zijn vragen die jullie ongetwijfeld bezig houden en het maken van een keuze is niet eenvoudig, zeker niet als je het al druk genoeg hebt met alle andere zaken rondom jullie bruiloft.

 

Enige bloemist met inspiratie webshop en eigen wedding style guide.

De zoektocht naar jullie perfecte decoratie op bloemengebied start vaak op internet. We merken dat er bijna geen bloemisten te vinden zijn die je zonder afspraak al een een hoop inspiratie kunnen bieden met daarbij ook een prijsindicatie. Laten we eerlijk zijn we willen vaak voordat we ergens heen gaan toch gewoon alvast ideetjes op gedaan hebben en ook weten hoe dat kostenplaatje er ongeveer uit zal zien...?! Wij hebben goed naar jullie geluisterd en onze webshop hierop ingericht.
Natuurlijk worden de meeste bestellingen echt in een persoonlijk gesprek op maat pas duidelijk, maar toch is het fijn om alvast een beetje voorbereid te kunnen zijn.

 

Klik op de button om alvast een kijkje te nemen in de "Wedding Flowers Webshop" en laat je inspireren!
 

Jullie investering
Onderschat nooit de kracht van de juiste bloemen en styling op jullie huwelijk.
Hiermee maken we een trouwlocatie echt jullie eigen locatie.
Om de allerbeste totaalplaatjes neer te kunnen zetten en voor ieder bruidspaar iets unieks te kunnen ontwerpen kun je ons voor een
vers floral concept al boeken met een investering vanaf  €1.000,- (Excl. eventuele transportkosten)
We zullen vanaf heden minder huwelijken gaan aannemen om zo nóg meer liefde en aandacht te kunnen besteden aan onze bruidsparen. 
Met de titel 'Beste bruidsbloemist van Nederland' weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent, en wij al jullie dromen op dit gebied waar kunnen maken! 

Ben je op zoek naar mooie decoratie met een lager budget? Dan zijn onze styling items en droogbloemen collecties uit onze verhuurcollectie wellicht perfect! Hier hanteren we geen minimale afname als je het komt afhalen bij ons.
Moet het worden bezorgt dan is is de minimale afname €500,-

Afspraak maken? Dit doe je makkelijk in onze online agenda.

Meer tips en advies? Maak vandaag nog een afspraak.

Bloemen kun je niet ruiken en voelen via internet: die moet je beleven!
Daarom nodig ik jullie graag uit in Roelofarendsveen (direct aan de afslag bij snelweg A4) om jullie kennis te laten maken met ons magische atelier. Voor elke afspraak plannen we een uur tot anderhalf uur in om zo alle tijd voor jullie te hebben.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen, de koffie staat klaar!

Our designs made with so much passion and love...