top of page

Floral wedding at Kasteel de Wittenburg



Kleed je bruiloft geheel in thema aan met onze prachtige bloemen! Hier op Kasteel de Wittenburg, met verschillende witte en lichtroze bloemen, in combinatie met verschillend groen.


Bij het bruidsboeket is er gebruik gemaakt van witte bloemen. Ze zien er super leuk uit en hebben ook nog eens een prachtige betekenis, namelijk: puurheid, zuiverheid, frisheid en helderheid.




Langs het gangpad is er gebruik gemaakt van Gipskruid, zeker in combinatie met de witte loper een mooie combinatie, het geeft een romantisch beeld. De bloemen op de background geven een nog mooier en romantischere look. Een leuk weetje van het gipskruid is dat deze verre familie is van de anjer! De naam gipskruid is ontstaan doordat deze bloem het perfect doet op een kalkrijke bodem.

Op de foto is er plastic te zien, no worries! dit is beschermlaag die wij over de loper leggen zodat deze niet vies wordt. Net voordat de ceremonie begint verwijderen wij deze laag en zorgen wij ervoor dat jullie als eerste op de loper lopen.



Tijdens het avondprogramma is er gekozen voor een lichtjesplafond, ook deze verzorgen wij! Zoals ook op de foto te zien is, hebben wij hier gipskruid aan toegevoegd zodat je een uniek plafond creeert. Dit plafond is met verschillende bloemen of groen te decoreren. Want zie nou zelf, hoe leuk is dit?




Foto's: José Chan

Locatie: Kasteel de Wittenburg















Comments


bottom of page