top of page

Wedding M & B

Prachtig Chinees huwelijk van M & B bij van der Valk in Apeldoorn.
Dit koppel trouwde op grote hoogte op het dakterras bij het Van der Valk Hotel Apeldoorn. Een prachtige multiculturele bruiloft met een perfecte mix van traditionele Chinese en Mongoolse gebruiken. Wij zijn verliefd!


De dag begint in traditionele Chinese trouwkleding, waarbij de kleur rood, de kleur die in de Chinese cultuur staat voor geluk en voorspoed de boventoon voert. Na een prachtige Chinese én Mongoolse theeceremonie is het bruidspaar klaar voor het tweede gedeelte van hun touwdag. Hiervoor kleed het bruidspaar zich om in de westerse trouwkleding.


Op het dakterras van het hotel staat de prachtig aangeklede ceremonie klaar. Het koppel heeft gekozen voor een combinatie van zachte roze en wit tinten. Op die manier konden zij een romantische sfeer creëren met een prachtig uitzicht vanaf het dakterras.

Het koppel gaf hun ja-woord onder het prachtige prieel met de zachte romantische kleuren. De kleuren van dit bloemwerk wordt herhaald in de eyecatcher boeketten aan het begin van het gangpad en de stoeltoefjes die samen een mooi geheel vormen met het altaar.En hoe leuk zijn deze spiegeltoefen aan de autospiegels? Geeft op een subtiele manier een feestelijke twist aan de auto.Foto's: The Red Yarn

Bloemen en Styling: Bloemenservice Nederland

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page