top of page

Chateau Neercanne wedding 2022 Anna & Kai

Chateau Neercanne is een perfecte plek om te trouwen. Anne & Kai waren het daarmee eens en zijn speciaal voor hun bruiloft naar Nederland gekomen. Ze hebben een prachtig kleurenpallet uitgezocht, waarmee wij aan de slag zijn gegaan! Kijk je mee?


Gekleurde rozen zijn voor ons geen issue, zoals je kan zien op onderstaande foto's. Wist je dat oranje rozen staan voor passie, gezelligheid en plezier? Leuke betekenis dus ook nog!

In het bruidsboeket is er gebruik gemaakt van verschillende kleuren rozen, pioenrozen en orchideeën. Een prachtige combinatie. Dit thema is doorgetrokken door de hele bruiloft.


De prachtige tafelstukken, die je op de foto ziet hoeven je niks te kosten. Huh? Hoe dan? Hoor ik je denken. Door de keuze van bloemstukken langs het looppad bij de ceremonie , kunnen wij zorgen deze te herbruiken voor op de tafels, dit kan op een platte manier, zoals hier op de foto's is te zien, maar je kan er ook voor kiezen om dit op hoge tafelstukken te zetten. Voor een voorbeeld, kijk eens bij onze blogpost van de BOHO luxury touch of pink collectie.

Bekijk ook eens de prieelstukken, deze trekken je oog tijdens de ceremonie, maar kunnen daarna ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het gastenboek.


Voor het diner is er gekozen voor een losse bloem, naast het servet bij elke gast. Dit zorgt voor een elegante en chique look. Ook geef je elke gast een speciaal gevoel, door het geven van een eigen bloem.


Tijdens het feest hebben wij een photowall gecreëerd. Dit hebben wij gedaan met ons prachtige neon sign "better together". Samen met een paar takken groen heb je zo een prachtige photowall.


Foto's: 1e 7 stuks door Nikita Zharkov (1e galerij)

Foto's: Rest van de serie door Kimberly Duchateau Photography (2e galerij) Locatie: Chateau Neercanne Maasstricht

Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page