top of page

BOHO Luxury Peach - Toffee verhuur collectie

Een prachtige collectie, duurzaam en ook nog eens erg leuk voor je portemonnee! Wat wil je nog meer?


Met deze prachtige collectie geef je je bruiloft een eigen twist.

Deze Boho luxury peach, is een prachtige collectie die in onze verhuurcollectie bevindt. Het prachtige prieel met prieelstukken is op huurbasis, wat dus betekend, een leuke prijs en ook nog eens lekker duurzaam. Je boeket wordt op maat voor jou gemaakt zodat je toch echt je je eigen maatwerk hebt. Je krijgt hier ook nog verschillende opties voor bloemenarmbandjes, bloemenhaarbanden en corsages, dit wordt ook allemaal speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt. Dit gedeelte valt dan ook onder koop.


Je taart in thema brengen, kan bij ons ook. Wij leveren de mooiste bloemen om je taart af te maken volledig in jullie gekozen thema.

Ook het welkomstbord versieren, is voor ons appeltje eitje! Je geeft je favoriete thema door voor je gehele bruiloft, huurt bij ons een welkomstbordhouder en je koopt dit bord bij onze favoriete partner. En wij zorgen dat dit bord volledig wordt afgestijld met de allermooiste bloemen, makkelijk toch?


Cilindervaasjes maken je bruiloft helemaal af! Ze zijn bij ons te huur en jij kiest waar je ze wilt hebben! Wil je ze langs het looppad bij de ceremonie, of misschien juist bij de taart? Of zoals hierboven op een kussen naast het prieelstuk? Het maakt niet uit waar je ze plaatst want deze vaasjes met kaarsjes doen hun werk, ze zorgen voor een romantische look en maken je bruiloft helemaal af!


Helemaal enthousiast geworden? Dat snappen wij! Wij namelijk ook :)


Leverancierslijst van deze beelden:

0 opmerkingen

Comentarios


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page