top of page

Exclusieve feestdecoratie

 

Exclusieve feestdecoratie vormt de spreekwoordelijke slagroom op de taart. Of beter gezegd; de bloemen op locatie. Voor een prachtige aankleding van een feest, kun je met een gerust hart bij Bloemenservice Nederland terecht. Wij zijn niet allen een leverancier van de mooiste bloemen, maar tevens stylist met een expertise in het decoreren van elke ruimte, bij elke gelegenheid. Je kunt bij ons exclusieve bloemen huren of kopen en wij leveren maatwerk zodat je precies krijgt wat je wilt, en meer.

Het is geen geheim dat de aankleding van een feest bepalend is voor de algehele sfeer. Je kunt nog zo’n fantastisch feest geven in vele opzichten; als de aankleding en decoratie ontbreken of onvoldoende zijn, is dit van negatieve invloed op de beleving van de gasten. Met onze exclusieve feestdecoratie hoef je daar nooit bang voor te zijn. Wij zorgen voor een uitstraling die aan elk feest recht doet en die de sfeer verder versterkt. Het zal direct opvallen bij de gasten en absoluut gewaardeerd worden.

Exclusieve feestdecoratie door een ervaren specialist

 

Dat je voor de aankleding van een feest bij ons goed zit, bewijst onze uitverkiezing tot beste bruidsbloemist van Nederland. Vanzelfsprekend zijn trouwerijen een van de vele feesten waar wij kunnen zorgen voor exclusieve feestdecoratie. Wij kunnen echter elk feest aankleden. Zo hebben we op zeer regelmatige basis de aankleding mogen verzorgen voor tuinfeesten, bedrijfsfeesten en jubilea. De laatste tijd wordt het geven van een babyshower ook steeds populairder. Om de babyshower tot een succes te maken kun je bij bij Bloemenservice Nederland uitstekend terecht om diverse passende decoratie te huren. Waar wacht je nog op? 

 

Wil je een indruk krijgen van wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio. Hierin kun je zien wat er qua feestdecoratie allemaal mogelijk is. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel om alle bloemen en feestdecoratie te bekijken en je wensen te bespreken. Wij bieden een passende oplossing voor elke gelegenheid en voor elk budget. Feestdecoratie met bloemen hoeft bij ons niet veel geld te kosten.

 

Ook voor zakelijke klanten

 

Speciaal voor zakelijke klanten hebben wij een eigen bestelsite. Op die manier kunnen klanten die regelmatig bloemdecoratie nodig hebben, zoals evenementenorganisatoren en wedding planners, eenvoudig hun bestellingen en facturen beheren. Neem contact met ons op voor zo’n login.

 

Wij werken ver buiten de regio

 

Ons voornaamste werkgebied bedraagt de omgeving van:

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Alphen aan den rijn

 

Ook in andere delen van Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht en andere gebieden buiten onze regio zijn wij actief. Overal waar de prachtigste aankleding met bloemen gewenst is, helpen wij maar wat graag met een oplossing op maat.

SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN LOGO ROND.png
bottom of page