top of page

Droogbloemen huren voor je bruiloft of evenement

Al jaren zijn droogbloemen een echte hit, en daar lijkt maar geen verandering in te komen. Bij Bloemenservice Nederland snappen we dat helemaal, want gedroogde bloemen zijn de perfecte accessoire om elke ruimte feestelijk mee aan te kleden. Daarom kun je bij ons vele soorten droogbloemen huren, bijvoorbeeld voor je bruiloft of ander evenement. Ga je binnenkort trouwen en droom je van een romantische aankleding met gedroogde bloemen? Of vier je een verlovingsfeest, jubileum of gewoon een verjaardag waarvoor je een mooie aankleding wenst? Wij hebben de grootste en mooiste collectie droogbloemen op voorraad, waardoor we op elke locatie en voor iedere smaak precies de juiste sfeer kunnen creëren.

Kus bruidspaar tijdens bruiloft met droogbloemen

Je feest duurzaam stylen met droogbloemen

Bloemen zijn onmisbaar als je een ruimte feestelijk aan wilt kleden. Ze zijn alleen niet erg duurzaam. Bloemen moeten namelijk in veel gevallen worden geïmporteerd en na enkele dagen zijn ze niet meer te gebruiken en worden ze weggegooid. Droogbloemen huren is het perfecte alternatief, want deze blijven jarenlang mooi. Dit maakt het huren van droogbloemen een duurzame optie, want ze kunnen oneindig veel keren worden gebruikt. En los van het feit dat droogbloemen duurzaam zijn, kun je er ook vele kanten mee op. Droogbloemen zijn er namelijk in vele soorten, maten en stijlen, waardoor er voor elke wens passende decoratie met droogbloemen mogelijk is. Door onze ruime ervaring met het stylen van bruiloften en evenementen kennen we de vele mogelijkheden en stijlen van droogbloemen. Wat je ook in gedachten hebt, wij zorgen voor een feestelijke aankleding die voldoet aan al je wensen en dat altijd tegen aantrekkelijke kosten.

Droogbloemen op je bohemian bruiloft

De aankleding van een ruimte bepaalt voor een groot deel hoe mensen de sfeer ervaren. Om die reden zijn bloemen onmisbaar, maar dat hoeven niet perse verse bloemen te zijn. Droogbloemen zijn minstens net zo sfeervol en je voegt er gemakkelijk een vleugje boho mee toe aan je bruiloft. Laat ons bijvoorbeeld een boog met gedroogde bloemen verzorgen voor bij de entree, in combinatie met grote tafelstukken met bijpassende bloemen. Of ga juist voor kleine tafelvaasjes en een grote backdrop waar gasten foto's kunnen maken. Alles is mogelijk!

Fotoshoot bruidspaar met droogbloemen-decoratie

Droogbloemen boeket huren

 

Vind jij het ook zonde om te moeten investeren in een bruidsboeket terwijl je het maar één dag gebruikt? Een droogbloemen boeket voor je bruiloft huren is dan het perfecte alternatief. Bij Bloemenservice Nederland hebben we vele opties en dus voor iedere bruid en bruidegom een passend boeket. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot beste bruidsbloemist van Nederland, dus of je nu bij ons aanklopt voor een compleet arrangement of enkel een bruidsboeket van droogbloemen, wij zorgen voor de mooiste exemplaren die jullie bijzondere dag helemaal afmaken.

 

De prijs voor droogbloemen verhuur

 

Wat het kost om droogbloemen te huren is afhankelijk van diverse factoren. Hoeveel bloemen je wilt hebben bijvoorbeeld, maar ook hoe groot de boeketten moeten zijn en welke overige decoratie gewenst is. We leveren namelijk nog zoveel meer dan enkel droogbloemen voor bruiloften en evenementen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken, of laat je alvast inspireren door onze socials en Ultimate Wedding Style Guide. Samen creëren we jullie droombruiloft! Ons werkgebied omvat in principe geheel Nederland, maar zijn voornamelijk actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We hebben onder andere reeds bruiloften met onze droogbloemen mogen stylen in alle onderstaande steden en daar voegen we die van jullie uiteraard graag aan toe;

 

 • Amsterdam

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Leiderdorp

 • Wassenaar

 • Alphen aan den Rijn

 

Mogen we voor jullie aan de slag met een stijlvolle decoratie voor jullie bruiloft, jubileum of ander evenement? We horen het graag!

Bruidspaar tijdens trouwceremonie
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page