top of page

Prachtige ceremonie aankleding voor je bruiloft

 

Zoek je bruidsbloemen of ceremonie aankleding zoals prieel bloemen voor de mooiste dag van je leven? Bij Bloemen Service Nederland ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloftsdecoratie op maat. Dit betekent dat we niet alleen een professioneel leverancier van bloemen zijn, maar ook een bruidsbloemist die de aankleding van jouw trouwlocatie tot in perfectie verzorgt. Bovendien bieden wij je als professioneel bruidsbloemist een scherpe prijs waardoor onze kosten je zonder twijfel aangenaam zullen verrassen. Kortom, wij stellen echt álles in het werk om bij te dragen aan jouw droombruiloft.

bruiloft-ceremonie-in-prieel.jpg

Ceremonie aankleding; maatwerk door jouw bloemenspecialist

 

Dat je met bloemen de mooiste aankleding van je bruiloftsceremonie kunt realiseren is iets dat wij al jarenlang bewijzen. In de loop der jaren hebben wij dan ook al tal van keren de meest uiteenlopende bruiloftsdecoraties mogen verzorgen. Uiteraard is het daarbij aan jou in welke mate wij invulling mogen geven aan de aankleding. Zo zullen wij er voor je zijn als je ons op jouw trouwlocatie nodig hebt om een bijdrage te leveren aan jullie huwelijksfeest. Maar ook als je graag een bruidsboeket op maat door ons wilt laten maken staan we met onze expertise voor je klaar.

 

Van bruidsboeketten tot exclusieve decoratie en meer

 

Alle denkbare bloemen kun je volledig op maat bij ons bestellen. Uiteraard creëren we persoonlijke bruidsboeketten maar we doen nog veel meer. Zo kun je ook voor exclusieve decoratie voor de ceremonie aankleding bij ons terecht. Denk hierbij onder meer aan schitterende bloemenbogen, complete bloemenwanden en zelfs kroonluchters die gedecoreerd zijn met bloemen. Daarnaast kun je er bij ons voor kiezen corsages op maat te laten maken, bloemcreaties voor bruidskinderen, bloemdecoratie op bruidstaarten, noem maar op. Ook voor autodecoratie van bloemen en meubeldecoratie kun je uitstekend bij ons terecht.

Ceremonie aankleding kasteel-bruiloft

Waar Bloemen Service Nederland je allemaal van dienst is

 

Wij zijn gevestigd in Roelofarendsveen maar je kunt uiteraard in heel Nederland voor onze op maat gemaakte bruiloftsaankleding en bruiloftsbloemen kiezen. Veel tevreden bruidsparen gingen je al voor. Wij hebben een bijdrage aan droombruiloften mogen leveren in onder meer:

 • Alphen aan den Rijn

 • Den Haag

 • Kaag en Braassem

 • Leiden

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Rotterdam

 • Wassenaar

 • Zoetermeer

 

Daarnaast zijn we je graag van dienst in alle plaatsen die zich in de Bollenstreek bevinden, de Randstad en de provincies Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland. Ook in Amsterdam en Hoofddorp bijvoorbeeld, hebben wij al voor meerdere bruiloften de bloemaankleding en bruidsbloemen op maat mogen creëren. Ook buiten onze landsgrenzen kun je ons inschakelen voor het stylen van je bruiloft. Inmiddels hebben we voor meerdere destination weddings de aankleding volledig mogen verzorgen. Zoals je kunt zien komen we overal, zelfs in het buitenland, je ceremonie aankleding verzorgen en vanzelfsprekend zorgen we er ook voor dat alles precies zo geplaatst wordt zoals jij voor ogen hebt.

 

Neem op je gemak een kijkje in onze speciale "Wedding Webshop"

 

Om je zowel een idee te geven als inspiratie te bieden hebben wij een speciale "Wedding Webshop" voor je ingericht. Hier kun je niet rechtstreeks bestellen, maar hier ontdek je wel wat er allemaal aan bruiloftsbloemen en bruiloftsdecoratie mogelijk is. Wil je weten wat Bloemen Service Nederland zelf al heeft ontworpen? Laat je dan betoveren door het vakmanschap van onze stylisten onder het kopje "blog" op deze website.

bruiloft-aankleding-prieel.jpeg
Ceremonie aankleding bruiloft
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page