Prachtige ceremonie aankleding voor je bruiloft

Zoek je bruidsbloemen of ceremonie aankleding zoals prieel bloemen voor de mooiste dag van je leven? Bij Bloemen Service Nederland ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloftsdecoratie op maat. Dit betekent dat we niet alleen een professioneel leverancier van bloemen zijn, maar ook een bruidsbloemist die de aankleding van jouw trouwlocatie tot in perfectie verzorgt. Bovendien bieden wij je als professioneel bruidsbloemist een scherpe prijs waardoor onze kosten je zonder twijfel aangenaam zullen verrassen. Kortom, wij stellen echt álles in het werk om bij te dragen aan jouw droombruiloft.

Ceremonie aankleding; maatwerk door jouw bloemenspecialist

Dat je met bloemen de mooiste aankleding van je bruiloftsceremonie kunt realiseren is iets dat wij al jarenlang bewijzen. In de loop der tijd hebben wij dan ook al tal van keren de meest uiteenlopende bruiloftsdecoraties mogen verzorgen. Uiteraard is het daarbij aan jou in welke mate wij invulling mogen geven aan de aankleding. Zo zullen wij er voor je zijn als je ons op jouw trouwlocatie nodig hebt om een bijdrage te leveren aan jullie huwelijksfeest. Maar ook als je graag een bruidsboeket op maat door ons wilt laten maken staan we met onze expertise voor je klaar.

 

Van bruidsboeketten tot exclusieve decoratie en meer

 

Alle denkbare bruiloftsbloemen kun je volledig op maat bij ons bestellen. Uiteraard creëren we persoonlijke bruidsboeketten maar we doen nog veel meer. Zo kun je ook voor exclusieve decoratie voor de ceremonie aankleding bij ons terecht. Denk hierbij onder meer aan schitterende bloemenbogen, complete bloemenwanden en zelfs kroonluchters die gedecoreerd zijn met bloemen. Daarnaast kun je er bij ons voor kiezen corsages op maat te laten maken, bloemcreaties voor bruidskinderen, bloemdecoratie op bruidstaarten, noem maar op. Ook voor autodecoratie van bloemen en meubeldecoratie kun je uitstekend bij ons terecht.

Waar Bloemen Service Nederland je allemaal van dienst is

 

Je vindt onze winkel in Roelofarendsveen maar je kunt uiteraard in heel Zuid-Holland voor onze op maat gemaakte bruiloftsaankleding en bruiloftsbloemen kiezen. Veel tevreden bruidsparen gingen je al voor. Wij hebben een bijdrage aan de droombruiloft mogen leveren in onder meer:

  • Alphen aan den Rijn

  • Den Haag

  • Kaag en Braassem

  • Leiden

  • Leiderdorp

  • Rijswijk

  • Rotterdam

  • Wassenaar

  • Zoetermeer

 

Daarnaast zijn we je graag van dienst in alle plaatsen die zich in de Bollenstreek bevinden, de Randstad en de provincies Utrecht en Noord-Holland. Ook in Amsterdam en Hoofddorp bijvoorbeeld, hebben wij al voor meerdere bruiloften de bloemaankleding en bruidsbloemen op maat mogen creëren. We komen overal je bloemaankleding bezorgen en vanzelfsprekend zorgen we er ook voor dat alles precies zo geplaatst wordt zoals jij voor ogen hebt.

Neem op je gemak een kijkje in onze speciale "Wedding Webshop"

 

Om je zowel een idee te geven als inspiratie te bieden hebben wij een speciale "Wedding Webshop" voor je ingericht. Hier kun je niet rechtstreeks bestellen, maar hier ontdek je wel wat er allemaal aan bruiloftsbloemen en bruiloftsdecoratie mogelijk is. Wil je weten wat Bloemen Service Nederland zelf al heeft ontworpen? Laat je dan betoveren door het vakmanschap van onze bloemstylisten onder het kopje ‘portfolio’.

O N S  A T  E L I E R

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

O P E N I N G S T IJ D E N

Maandag          Alleen bestellingen 

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 20:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 17:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans