top of page

De beste bruidbloemist van Nederland

 

Zoek je de beste bruidsbloemist van Nederland die jouw bruiloft van een adembenemend mooie uitstraling weet te voorzien? Bloemenservice Nederland  is er trots op dat ze met deze titel zijn onderscheiden en ze staan overal in Zuid-Holland voor je klaar. Datzelfde geldt overigens ook voor de provincies Noord-Holland en Utrecht. Als de beste bruidsbloemist dragen we graag ons steentje bij aan de mooiste dag van je leven. Bovendien leveren wij tegen scherpe kosten waardoor onze prijs je zonder twijfel aangenaam zal verrassen. Benieuwd naar ons maatwerk op het gebied van bruidsbloemen en bruiloftsdecoratie? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio.

De beste bruidsloemist voor exclusieve boeketten

 

Al sinds 2007 leggen wij ons als bloemist toe op onder meer het creëren van prachtige bruidsboeketten. Onze exclusieve en tegelijkertijd betaalbare boeketten worden geheel op maat voor je gemaakt. Zo ben je er bij ons van verzekerd dat je altijd het bruidsboeket krijgt waar je misschien al als klein meisje van gedroomd hebt. Om de fraaie uitstraling van je boeket overal in terug te laten komen, kun je ook voor bijpassende hair flowers een beroep op ons doen. Maar daar blijft het niet bij want ook voor bijpassende corsages, boeketten voor bruidskinderen en autodecoratie van bijpassende bloemen kun je bij ons terecht. Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het tot in elk detail gerealiseerd wordt.

Aankleding van je complete bruiloftsceremonie

 

Naast het creëren van exclusieve bruidsboeketten en bijbehorende bloemendecoratie kun je er bij Bloemenservice Nederland ook voor kiezen je complete bruiloftsceremonie aan te laten kleden. Ongetwijfeld heb je er al een idee over hoe jouw decoratie eruit moet komen te zien, maar weet je niet precies hoe je hier invulling aan moet geven. Dit is precies waar wij je graag bij helpen als exclusieve bruidsstylist. We luisteren allereerst naar al je wensen en zorgen er vervolgens voor dat al je verwachtingen overtroffen worden. En omdat jij je op de grote dag zelf natuurlijk nergens druk over hoeft te maken, bezorgen wij niet alleen de bloemdecoratie maar bieden wij waar gewenst ondersteuning bij het stylen van je bruiloft.

 

Bezorging en styling op jouw trouwlocatie

 

Je kunt op elke trouwlocatie in de Zuid-Hollandse provincie een beroep doen op de expertise en ervaring van ‘s lands beste bruidsbloemist. Net zoals wij zeer trots zijn op deze titel, zijn wij dit ook op de exclusieve bruiloftsaankleding die wij reeds hebben mogen verzorgen. Dit hebben we onder meer gedaan in:

 • Alphen aan den Rijn

 • Den Haag

 • Kaag en Braassem

 • Leiden

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Rotterdam

 • Wassenaar

 • Zoetermeer

 

Daarnaast kunnen we bogen op tevreden bruidsparen in meerdere plaatsen in de Bollenstreek en in de Randstad, waaronder in Amsterdam maar ook in Hoofddorp.

Inspiratie nodig? Bezoek onze "Wedding Webshop"

 

Hoewel je je ongetwijfeld al een voorstelling hebt gemaakt van de aankleding van je trouwdag, kun je in onze "Wedding Webshop" volop inspiratie op doen. Dit is geen echte webshop waar je iets kunt bestellen, maar wel ontdek je hier wat Bloemenservice Nederland je allemaal aan mogelijkheden biedt en wat de kosten hiervan zijn. Mogelijkheden op het gebied van exclusieve bruidsboeketten en het huren van een complete aankleding van je bruiloftsceremonie. Wil je weten wat we tot nu toe allemaal al hebben gecreëerd? In ons portfolio lees je er alles over, inclusief de scherpe prijzen die we je bieden.

SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN LOGO ROND.png
bottom of page