top of page

Aankleding bruiloft op maat

 

Een waanzinnige aankleding van je bruiloft op maat; daar droom toch iedere vrouw van? Waarschijnlijk fantaseer je al als klein meisje van een prachtige bruiloft en weet je helemaal hoe jouw dag eruit moet komen te zien. Wat is een onmisbaar element van elk huwelijk? Bloemen, uiteraard. Je kunt bij ons terecht voor de allermooiste bruiloftsdecoratie. Met onze kennis en creativiteit krijg je de uitstraling waar je altijd al van droomde.

Hoe wij aankleding van je bruiloft op maat realiseren

Bij Bloemenservice Nederland kun je jouw bruiloftsdecoratie bestellen. Wij bezorgen dan de bloemen op locatie en zorgen er uiteraard voor dat alles er perfect uit komt te zien. Wij zijn niet slechts een leverancier van bloemen, maar kunnen volledig maatwerk voor je leveren en de styling met bloemen volledig verzorgen. Eenvoudig online bestellen, in combinatie met de service van een trouwerij op maat; dat is wat wij je bieden. Bovendien doen wij dit tegen een zeer scherpe prijs. Hoge kosten mogen nooit jouw droombruiloft verpesten.

 

Met bloemen kun je fantastische dingen doen, dat bewijzen wij keer op keer. Wij hebben al talloze malen mooie bruiloften mogen stylen, telkens tot grote blijdschap van het kersverse echtpaar en alle gasten. Omdat wij maatwerk leveren, gaan wij verder dan alleen het leveren van de bloemen en boeketten. Als je ons nodig hebt op locatie, zullen wij er zijn. Wij kunnen de aankleding helemaal voor je in orde maken en er zo aan bijdragen dat je een dag krijgt om nooit te vergeten. Niet alleen jullie, maar ook jullie gasten zullen betoverd raken door de uitstraling van jullie bruiloft en ceremonie.

Laat je inspireren

 

Hoewel je ongetwijfeld een droombeeld voor je huwelijk in gedachten hebt, kan het nog best moeilijk zijn om je gedachten om te zetten in concrete wensen. Wij helpen je daar graag bij. Bekijk bijvoorbeeld eens ons portfolio op deze website. Hierin kun je voorbeelden zien van bruiloftsdecoratie (boeketten en aankleding met bloemen) die wij hebben verzorgd voor andere bruidsparen. Ook zijn wij erg trots op het feit dat wij bij diverse huwelijksvoltrekkingen uit Married At First Sight de complete styling met bloemen hebben mogen verzorgen. Zoals je kunt zien, zijn wij zeer veelzijdig en kunnen wij altijd de aankleding voor jouw bruiloft op maat verzorgen, ongeacht de stijl van je bruiloft.

Ceremonie bruiloft met maatwerk aankleding

Wil jij ook de aankleding van je bruiloft op maat laten verzorgen? Bruidskoppels in Noord Holland en Zuid Holland onder uit onder andere de volgende plaatsen gingen je reeds voor:

 

 • Amsterdam

 • de Bollenstreek

 • Den Haag

 • Hoofddorp

 • Leiden

 • de Randstad

 • Roelofarendsveen

 • Rotterdam

 • Zoetermeer

 • Kaag en Braassem

 • Leiderdorp

 • Rijswijk

 • Wassenaar

 • Utrecht

 • Alphen aan den Rijn

 

Bovenstaande plaatsen zijn slechts een kleine greep uit alle plaatsen waar we reeds de aankleding van een bruiloft hebben mogen verzorgen, want wij zijn actief door geheel Nederland. Wat je wensen ook zijn, bij ons weet je zeker dat jouw bruiloft qua aankleding is zoals je hem in je dromen hebt voorgesteld.

Bruidspaar na ceremonie
Aankleding bruiloft op maat met droogbloemen
aankleding-bruiloft-op-maat.jpeg
SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page