top of page

Cocktail Wedding at Château Neercanne

Is het jouw grote droom om in een prachtig frans kasteel te trouwen, maar zit je liever geen 12 uur in de wagen voor je trouwdag? Wel, waarom neem je dan geen kijkje bij Chateau Neercane. Dit kasteel, opgetrokken in Mosaanse Renaissance stijl, lijkt wel uit een brochure van het zuiden van Frankrijk te komen. Zijn prachtige tuinen en romantische tafeltjes op het terras nodigen je uit om een hele namiddag en avond lang van lekker eten en een goed glas wijn te genieten.


Dit grote kasteel en restaurant in Maastricht, Nederlands Limburg was tot voor kort een van de beste Michelin-ster restaurants in Nederland en ontvangt nu met alle plezier trouwende koppels en hun naasten om die grote dag te vieren.


Mathijs en Nancy vierden hier hun trouwfeest in Franse stijl, met kleine bistrotafeltjes onder groene klimplanten, en prachtige boeketten in pastelkleuren op de tafeltjes. De algehele stijl was luchtig en licht om die ongedwongen, romantische en typisch Franse sfeer te creëren.


Het jawoord werd gegeven in het midden van de perfect gemanicuurde Franse buxus tuin. Stoelen werden rond het kleine fonteintje geplaats en er werd ook hier gewerkt met dezelfde kleuren en bloemen als op de tafels.


Vooraleer je een retourtje Zuid-Frankrijk boekt om te trouwen kan je best eens een keertje kijken of het niet in Limburg kan. De sfeer, het eten en de wijn zitten namelijk al perfect!
Comments


BSN_Sublogo_rgb.png
bottom of page