O N Z E  W I N K E L

O P E N I N G S T IJ D E N

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij onze twee verkooppunten van PLUS van Dijk supermarkten in Roelofarendsveen en Voorhout.

Maandag          Alleen bestellingen

Dinsdag        09:00 tot 17:00

Woensdag    09:00 tot 17:00

Donderdag   09:00 tot 21:00

Vrijdag          09:00 tot 17:00

Zaterdag       09:00 tot 17:00

Zondag          Gesloten

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans

It's a beautiful thing when a passion and a team come together

Annemarie Hoekstra
Eigenaresse Bloemenservice Nederland

Foto: Trouwfotografie Freya

O V E R   O N S

Bloemenservice Nederland

Wij zijn Bloemen Service Nederland ook wel BSN genoemd. Wij zijn een enthousiaste business bloemist! Anders dan ‘gewone’ bloemwinkels bieden wij een bijzondere combinatie van particuliere én zakelijke diensten in de bloemenbranche. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het leveren van bloemen & decoraties door heel Nederland.

Ook adviseren wij klanten om het realiseren van de meest inspirerende, productieve en gezonde werkomgeving mogelijk te maken. Wij doen dit door middel van het leveren en onderhouden van een volledige kantoorinrichting op floragebied, zoals interieurbeplanting, bloemabonnementen en geweldige seizoenarrangementen.

Tevens verzorgen wij per jaar heel veel decoratie & styling van huwelijken. En december staat bij ons volledig in het teken van kerstdecoraties door het hele land. Zoals u in de webshop kunt zien, organiseren wij ook regelmatig creatieve workshops. Al vele enthousiaste vrouwen én mannen hebben deelgenomen en de mooiste bloemencreaties gemaakt.

Geschiedenis van Bloemenservice Nederland

Bloemenservice Nederland is in 2007 opgericht door Annemarie Hoekstra. In eerste instantie was Bloemenservice gevestigd in Haarlem. Al snel groeide het bedrijf uit zijn jasje en daarom verhuisden wij in april 2010 naar Roelofarendsveen. In ons moderne pand aan de A4 bevinden alle belangrijke plaatsen in de Randstad zich op maximaal een kwartier rijden afstand. Wat onze locatie nog unieker maakt, is dat wij gevestigd zijn in het pand van een bloemengroothandel. Dit maakt onze voorraad oneindig en geeft ons een goed overzicht van wat wij de klant kunnen bieden! Onze bloembindsters kunnen nu op elk gewenst moment bij de groothandel naar binnen lopen om de benodigde inkopen te doen.

Ons team bestaat uit 15 personen  (vaste krachten, stagiaires en freelance toppers)

In 2007 gestart met 3 man sterk,  maar inmiddels bestaand ons jonge team uit bloembindsters, stylisten, bezorgers, en een fulltime klantenservice. Daarnaast hebben we vaste freelance toppers die we extra kunnen inhuren bij grote klussen en het trouwseizoen.  Onze bloembindsters beschikken allemaal over het vakdiploma ‘Bloembinder Niveau 3+4’ of ‘meesterbind(st)er’. Zij zoeken met veel zorg de mooiste bloemen en planten voor u uit en zorgen ervoor dat uw bestelling prachtig geschikt is. Daarna pakken zij het mooi voor u in. Uw bestelling wordt vervolgens overgedragen aan een van onze bezorgers en (op de afgesproken tijd) afgeleverd! De medewerksters van de klantenservice zijn 6 dagen per week aanwezig om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met de klant en zullen u dan ook altijd te woord staan bij vragen of opmerkingen.

Geregeld zijn er ook stagiaires bij ons op de werkvloer te vinden. Wij vinden het belangrijk om zo een bijdrage te leveren aan het vak. Bloemenservice Nederland is een Aeqor, ECABO en GOC gecertificeerd leerbedrijf.  Dit maakt het mogelijk om over een breed gebied in de bedrijfsvoering stageplaatsen te bieden aan studenten. Zo kunnen zij in een veilige omgeving kennis maken met de verschillende facetten van vakbloemist en hun competenties verder ontwikkelen. Om het half jaar komen er weer nieuwe stageplekken vrij. Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen of lid te worden van ons vaste team? Neem snel een kijkje onder ‘vacatures & stage’ om te zien of er een plekje beschikbaar is.

Annemarie en Marjolein

Foto: Trouwfotografie Freya