Zaterdag 15 augustus om 14:00 Quarantaine Flower Experience: Flowercrown van droogbloemen incl. selfie tijd met 5 unieke decors (max 8 personen, vol = vol)

Art.nr. 00273
€39.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Duur workshop:
De gehele workshop duurt gemiddeld 1,5 uur incl. selfie tijd.

Selfie tijd:
Na de workshop krijg je tijd in ons prachtige atelier om de allerleukste selfies te maken. We hebben hier 5 mooie decors voor gemaakt. Foto's maak je met je eigen smartphone. Eventueel hebben wij ook nog een fantastische polaroid camera te leen waar je bij ons de vulling voor kunt kopen en direct kunt gebruiken. Is er een groep van 8 personen dan verdelen we die, de ene groep start dan met de selfies en de andere groep met de workshop.

-Je krijgt van ons uiteraard een drankje aangeboden, deze schenken we niet maar zitten bewust in dichte 1 persoons verpakking.

Minimaal aantal deelnemers:
Om de workshop door te kunnen laten gaan hebben we minimaal 4 inschrijvingen nodig, zit dit aantal eronder dan overleggen we samen met jou een andere data.

Reserveren:
Wil je reserveren dan kan je ons bellen via 071-3310719 of even een mailtje sturen naar orders@bloemenservicenederland.nl
Betalen kan bij aanvang contactloos. Let op een gemaakte reservering is definitief en kan tot 48 uur van te voren niet meer worden geannuleerd. Bij annulering binnen 48 uur zijn we genoodzaakt 50% van het te betalen bedrag in rekening te brengen omdat wij hoogstwaarschijnlijk jullie plek op deze korte termijn niet meer ingevuld krijgen. Uiteraard kan je wel zelf voor een vervanger zorgen.

Corona maatregelen en onze werkwijze in deze bijzondere tijd:

Wij werken volledig volgens de gestelde Corona maatregelen. Wij hebben onze bloemenwinkel dicht gedaan voor normaal winkelend publiek en ervoor gekozen om alleen op afspraak te werken om zo voorzichtig mogelijk te kunnen werken.

Op basis van onze M2 mogen er 11 mensen bij ons in de winkel zijn. Wij hebben ervoor gekozen om maximaal 8 klanten tegelijk binnen te laten om zo iedereen echt alle ruimte te kunnen geven. We beschikken over ruime werkplekken waar iedereen absoluut ruim 1,5 meter ruimte heeft.

-We hebben wegwerphandschoenen als u deze wenst.
-We starten met handen wassen en ontsmetten.
-Al onze spullen worden voor en na gebruik gedesinfecteerd.
-Overal krijgt u genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden en we handhaven hier ook op.
-Voelt u zich niet lekker of bent u verkouden blijf dan thuis!

Adres:
Bloemenservice Nederland
Veenderveld 112a
2371 TX Roelofarendsveen

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor onze deur, graag herinneren we je aan de het feit dat je van de overheid niet met teveel mensen in een auto mag reizen als je niet uit één gezin komt. Houd je alsjeblieft aan alle regels anders is dit unieke uitje straks niet meer toegestaan. We moeten dit samen doen.

Bewaar dit product voor later