Quarantaine Flower Experience

In deze tijd komen we er allemaal achter hoeveel we houden van de mensen die wij normaal gesproken zo dicht bij ons hebben. Samen gezellig borrelen, lekker kletsen en ga zo maar door. Hoe leuk zou het zijn als dit voor 1,5 uur toch weer even zou kunnen!

Hiervoor hebben wij iets bedacht. "The Quarantaine Flower Experience", een unieke belevenis samen met de mensen die je ontzettend mist. Tijdens deze "experience" kom je samen met bijvoorbeeld je beste vriendin(nen), moeder of die ene leuke tante naar ons droomatelier in Roelofarendsveen. Hier ontvangen wij jullie met een welkomstdrankje en dan gaan we van start met het maken van een gave flowercrown of leuke bloementaart. Jullie kunnen kiezen of je deze gaat maken van verse bloemen of juist van droogbloemen. Na de workshop krijgen jullie "selfietijd" in ons droomatelier. Wij hebben hiervoor 5 te gekke decors gemaakt waar jullie zeker weten een fantastische selfie photoshoot kunnen houden. Na deze tijd hebben jullie nog even de gelegenheid om gezellig na te kletsen met een drankje.

Uiteraard zal deze hele "experience" aangepast worden naar de corona maatregelen en zal ten alle tijden de 1,5 meter in stand gehouden worden. Klik voor meer informatie op een dag en en tijd naar keuze.

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen om er samen een onvergetelijke "experience" van te maken!