Auto decoratie Classic

Art.nr. AD008
€75.00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Een klassiek auto stuk voor op de motorkap van jullie trouwvervoer. Dit stuk is in elke gewenste stijl en kleur te bestellen.

Dit is een voorbeeld van wat we voor u zouden kunnen maken, we praten met ' trouw items' altijd over richtprijzen. Afhankelijk van order grootte, seizoen en beschikbaarheid kan dit afwijken. In overleg met u zijn in dit item uiteraard allerlei wijzigingen mogelijk zodat het echt een stukje maatwerk is voor jullie. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

De afbeelding is een voorbeeld van het bruidswerk dat wij voor u kunnen maken. Wij hanteren voor onze ‘trouw items’ altijd een richtprijs. Afhankelijk van de order grootte, het seizoen en de beschikbaarheid kan dit afwijken. Al onze items passen wij aan naar jullie kleur en stijl zodat dit echt een stukje maatwerk wordt voor jullie. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Bestellen? Voor het bestellen van bruidswerk hebben wij graag persoonlijk contact met u, dit om ervoor te zorgen dat u optimaal geïnformeerd bent.

Bewaar dit product voor later