E V E N T   F L O W E R S 
&
B L O E M A B O N N E M E N T E N

EVENT FLOWERS

Ook voor uw evenement bloemen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine receptie of een knaller van een feest, wij van Bloemenservice Nederland helpen u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

BUSINESS FLOWERS

Wilt u graag (wekelijks)  bloemen ontvangen voor uw bedrijfskantoor of heeft u een aantal boeketten nodig voor collega’s en/of klanten? Wij regelen dit voor u.

Voor het bestellen van losse boeketten verwijzen wij u graag door naar onze webshop.

Wilt u graag een bloemenabonnement dan hebben wij daar  diverse betrouwbare partners voor waarmee wij samenwerken. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

 

Bent u cateraar, trouwlocatie of organiseert u evenementen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken met diverse locaties samen en zorgen ervoor dat uw evenementen er prachtig uit zien. Hoe fijn is het als uw huisbloemist uw locatie en wensen van binnen en buiten kent. Een klein mailtje of telefoontje met de order is voldoende, en uiteraard zijn alle ondergronden in bruikleen en komen we ook alles weer netjes retour halen.

Voor meer informatie over een samenwerking kunt u contact met ons opnemen.

O N S  A T  E L I E R

Veenderveld 112a, 2371 TX Roelofarendsveen

071 - 331 07 19

Info@bloemenservicenederland.nl

Door het Corona Virus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. Als u ons niet te pakken krijgt mail ons dan even met uw vraag en een eventueel terugbelverzoek.

O P E N I N G S T IJ D E N

Maandag          Alleen bestellingen

Dinsdag        09:00 tot 17:00 op afspraak

Woensdag    09:00 tot 17:00 op afspraak

Donderdag   09:00 tot 21:00 op afspraak

Vrijdag          09:00 tot 17:00 op afspraak

Zaterdag       09:00 tot 17:00 op afspraak

Zondag          Gesloten

U kunt onze bloemen, planten en geschenken 7 dagen per week inclusief koopavonden verkrijgen bij ons verkooppunt van PLUS van Dijk in Roelofarendsveen.

Copyright Bloemen Service Nederland 2019 - All Rights Reserved 

Created By Boogmans