Uw droogbloemen online kopen en laten bezorgen in heel Nederland

Wilt u de meest mooie droogbloemen online kopen om iemand mee te verrassen? Of misschien wilt u zichzelf trakteren door een prachtig droogbloemen boeket te bestellen. In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij Bloemenservice Nederland. Wij hebben een ruime keuze aan de mooiste boeketten droogbloemen. Stuk voor stuk worden ze gemaakt in ons droomatelier waar we ze stylish verpakken en bezorgen waar u maar wilt. Door ons ruime keuzearsenaal kunt u voor elke gelegenheid de perfect bijpassende droogbloemen bestellen. Kies er een unieke kaart bij en u bent gegarandeerd van succes verzekerd.

boeketje-droogbloemen.jpg

Droogbloemen online kopen voor elke gelegenheid

 

Of u nu iemand wilt feliciteren met de geboorte van een kleintje of gewoon zomaar iemand wilt verrassen; voor elke gelegenheid koopt u bij Bloemenservice Nederland droogbloemen voor een scherpe prijs. Zo kunt u al voor € 7,95 een mini-droogboeketje bij ons bestellen in diverse kleuren en samenstellingen. Ook onze creaties in BOX marmer zijn helemaal hot en zijn in meerdere groottes leverbaar. Wilt u iemand laten weten dat u van hem of haar houdt? Neem dan zeker een kijkje bij onze exemplaren in een hartvormig doosje.

Met een unieke kaart erbij

 

Eenmaal uw keuze gemaakt, kunt u er bij ons een unieke kaart bij bestellen. Deze limited edition kaartjes zijn speciaal ontworpen door Studio Sjoege. Als u dit wilt kunt u er door ons een persoonlijke boodschap op laten schrijven. De serie bestaat uit de volgende kaartjes:

 

 • Hi beautiful, i miss you!

 • Jij verdient zoveel pluimen dat ik er maar een heel boeket van heb laten maken.

 • Om dat lelijke interieur van je wat op te vrolijken nu je binnen moet blijven.

 • You've got this tiger

 • Een blanco kaartje waar je je eigen tekst op kwijt kunt

 

Afhalen of laten bezorgen

 

Als u besluit uw droogbloemen online te kopen bij Bloemenservice Nederland, dan kunt u deze af komen halen in ons atelier. Wij zijn direct aan de snelweg A4 bij de afslag Roelofarendsveen gevestigd. Het enige dat we u vragen is ons van tevoren even te mailen of te bellen om een tijdstip af te spreken. Wilt u liever uw bestelling laten bezorgen? Dat kan uiteraard ook. Overal in Nederland. In de omgeving van ons atelier zijn de bezorgkosten € 4,95. Wij bezorgen dan met onze eigen bestelauto in de volgende plaatsen:

 

 • Oude Wetering

 • Nieuwe Wetering

 • Weteringbrug

 • Oude Ade

 • Leimuiden

 • Rijpwetering

 

Wilt u uw bestelling elders in Nederland bezorgd hebben? Dan zijn de kosten € 6,95. Bestellingen voor 16.00 uur die wij op dinsdag tot en met vrijdag ontvangen brengen we dezelfde dag nog naar de post.

vaas-met-droogbloemen.jpg
decoratief-bakje-droogbloemen.jpg
boeket-droogbloemen.jpg