top of page

Uw droogbloemen online kopen en laten bezorgen in heel Nederland

 

Wilt u de meest mooie droogbloemen online kopen om iemand mee te verrassen? Of misschien wilt u zichzelf trakteren door een prachtig boeket droogbloemen te bestellen. In beide gevallen kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Bloemenservice Nederland. Wij hebben een ruime keuze aan de mooiste droogbloemen. Stuk voor stuk worden ze gemaakt in ons droomatelier waar we ze stylish verpakken en bezorgen waar u maar wil. Door ons ruime keuzearsenaal kunt u voor elke gelegenheid de perfecte bijpassende droogbloemen bestellen. Kies er een unieke kaart bij en u bent gegarandeerd van succes verzekerd.

Droogbloemen online kopen voor elke gelegenheid

 

Of u nu iemand wil feliciteren met de geboorte van een kleintje of gewoon zomaar iemand wilt verrassen; voor elke gelegenheid koopt u bij Bloemenservice Nederland droogbloemen voor een scherpe prijs. Zo kunt u al voor een klein bedrag een mini-droogboeketje bij ons bestellen en zelf samenstellen in diverse kleuren. Ook onze creaties in BOX marmer zijn helemaal hot en zijn in meerdere groottes leverbaar. Wilt u iemand laten weten dat u van hem of haar houdt? Neem dan zeker een kijkje bij onze exemplaren in een hartvormig doosje.

Met een unieke kaart erbij

 

Eenmaal uw keuze gemaakt, kunt u er bij ons een unieke kaart bij bestellen. Deze limited edition kaartjes zijn speciaal ontworpen door Studio Sjoege. Als u dit wilt kunt u er door ons een persoonlijke boodschap op laten schrijven. De serie bestaat uit de volgende kaartjes:

 • Hi beautiful, I miss you!

 • Jij verdient zoveel pluimen dat ik er maar een heel boeket van heb laten maken.

 • Om dat lelijke interieur van je wat op te vrolijken nu je binnen moet blijven.

 • You've got this tiger

 • Een blanco kaartje waar je je eigen tekst op kwijt kunt

 

Afhalen of laten bezorgen

 

Als u besluit uw droogbloemen online te kopen bij Bloemenservice Nederland, dan kunt u deze af komen halen in ons atelier. Wij zijn direct aan de snelweg A4 bij de afslag Roelofarendsveen gevestigd. Het enige dat we u vragen is ons van tevoren even te mailen of te bellen om een tijdstip af te spreken. Wilt u liever uw bestelling laten bezorgen? Dat kan uiteraard ook. Overal in Nederland. In de omgeving van ons atelier zijn de bezorgkosten € 4,95. Wij bezorgen dan met onze eigen bestelauto in de volgende plaatsen:

 • Oude Wetering

 • Nieuwe Wetering

 • Weteringbrug

 • Oude Ade

 • Leimuiden

 • Rijpwetering

 

Wilt u uw bestelling elders in Nederland bezorgd hebben? Dan zijn de kosten € 6,95. Bestellingen voor 16.00 uur die wij op dinsdag tot en met vrijdag ontvangen brengen we dezelfde dag nog naar de post.

SUSANNE-HYAMS-PHOTOGRAPHY-FRESCO-VILLA-077 (1).jpg

BLOEMENSERVICE NEDERLAND 
 

Uitgeroepen tot beste Bruidsbloemist van Nederland!

 

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten. 

 

Onze bloemen krijgen we van over de hele wereld.  We ondersteunen lokale bloementelers en zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen. 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
OZ_BSN_69_websize_edited.jpg

Featured on

IMG_1311.JPG
IMG_1312.JPG
IMG_1307.JPG
IMG_1306.WEBP
IMG_1309.PNG
IMG_1308.PNG
stevendecuba(10of20).jpg

Client Love 

"Wat een toppers, de mensen die bij Bloemenservice Nederland werken!

 

Van een warme kennismaking op het begin, tot samen onze wensen doornemen, contact blijven houden en alles perfect regelen op de grote dag, we hebben de service van begin tot eind als excellent ervaren!

 

Niet alleen zijn alle medewerkers daar SUPER vriendelijk, ze denken heel erg met je mee en zijn heel professioneel.

 

En hun bloemen... WOUW! Die maakten ons dag echt af. Al met al: wij zijn ontzettend tevreden en raden het echt alle bruidsparen aan!!"                   

 

Farnoosh & Pouyan

BSN LOGO ROND.png
bottom of page